Gå til innhold

Lislebu

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lislebu

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bruker bush-TV med 2 kanaler. Kanal 1: bålet, kanal 2: stjernehimmelen 😊
 2. "with only a knife", og det første han tar fram er en sag! 😆
 3. Jeg har Fjellreven Yupik parka som er skikkelig varm. Kraftig ytterstoff og masse lommer gjør imidlertid at vekta blir 1 kg. høyere enn Bergtagen modellen så den er lite aktuell å ta med på lengre turer.
 4. For å svare direkte på spørsmålet til trådstarter så er det Lundhagstøvler jeg har best erfaring med når det gjelder holdbarhet.
 5. Vil absolutt anbefale Klattermusen Gere. Fullpris er helt hinsides, men den er ofte på tilbud til 17 - 1800,- Fin passform, behagelig og veldig slitesterk.
 6. Jeg kjøpte den nye modellen av Baltoro 85 og kan bekrefte at den har suveren bærekomfort. Er 1,82 høy, men har kort rygg så jeg fant ut at small-modellen passet meg. Den er på 82 liter. Har tidligere brukt Bergans Viking som er samme som Alpinist 110 liter med kortere rygglengde, men synes ikke plassen er så veldig mye dårligere i Gregory'en. Liker spesielt godt hoftebeltet, god lufting i bæresystemet og den lette dagstursekken som følger med. Lommene på hoftebeltet kunne med fordel vært litt større. En 5" telefon i etui får ikke plass i den vanntette lommen. Ellers greie til et lite kompaktkamera, litt snacks o.l. Nettinglommen til 1 liters vannflaske er plassert så den er lett tilgjengelig med sekken på ryggen.
 7. Etter å ha hatt en Peak 1 for rundt 20 år siden, den ble solgt, bestilte jeg en 442 fra Bikester.no Den ble sendt fra Internetstores GmbH i Tyskland og var på postkontoret etter 3 dager. Prisen med frakt ble kr. 949,- Ja, den var akkurat like fin og enkel som jeg husket og blir med på neste vintertur. 😀
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.