Gå til innhold

RenateK

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

RenateK vant dagen sist 16. desember 2016

RenateK hadde mest likt innhold!

Om RenateK

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for svar, begge to. Det er vel i hovedsak Viglesdalen vi kunne tenkt oss å gå på nyåret, men da må vi nok vente til over påske. Vi er ikke ute etter vinterhyttervi kan kjøre til, men heller muligheten for å kunne gå "tørrskodd", altså uten ski på beina. Vi er glade i natur og tur hele familien og har ikke problemer med avstander. Det er heller bevegelsen på ski som er vanskelig for meg (kronisk bekkenløsning).
 2. RenateK

  Rogaland vinterstid

  Jeg lurer på om noen har tips til hyttetur for oss. Jeg kan grunnet helse ikke gå på ski,og lurer på hvilke av STF-hyttene her i Rogaland som da er tilgjengelig vinterstid. Det er gjerne ikke så mye snø i år? Vi har også med to barn, en på ryggen og ei på fire. Hun er god til å gå.
 3. Vi hadde en søndagstur til Dalsnuten i Sandnes i dag. Snuppa på fire fikk sin første topp på egne bein og jeg er stolt av henne! Dessverre mye tåle så utsikten uteble. Kan også konstantere at bekkenet mitt ikke tålte den urete nedoverturen særlig godt.
 4. Kjekt å lese omrisset turene dine som alle er i nærmiljøet mitt. Vi ha planer om denne som dagstur etterhvert, men vi har en på ryggen og ei på fire som skal være med.
 5. Jeg kjøpte Ospery Aether til mannen med 1300kr i avslag på www.addnature.no. Ettersom vi nå har en i bæremeis trenger han større plass i sin sekk.
 6. Det finnes små penner med en slags vel til å koagulere blod med. Jeg er bløder og det en er obligatorisk når jeg skal på tur, spesielt alene.
 7. Ny på forumet, men drister meg til å skrive likevel. Vi er en turglade familie, men grunnet trøblete svangerskap har siste året bært preg av opptrening og kortere turer. Jeg og småen var en tur på Lyefjell (274) i morges. Dessverre mye vind så toppen ble raskt forbigått, men nydelig himmel og utsikt over havtåka på morningen.
 8. Vi har denne. Veldig fornøyd med den justerbare rygglengden og lagringsplass på 20-30 liter. https://philandteds.com/uk/Products/Carry/escape2#.WFFX2XS5ShA
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.