Gå til innhold
  • Bli medlem

agno

Passivt medlem
  • Innlegg

    655
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om agno

  • Bursdag 07. juli 1956

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. På hjemmesida til Gausdal fjellstyre finnes det oversikt over diverse hytter og buer som kan brukes/leies.
  2. Der hvor Surtningssubekken kommer ned i dalen er det en fin teltplass
  3. Foreslår at du prøver å ringe Maurvangen, Gjendesheim eller Memurubu. Der er det folk som kan svare.
  4. http://www.beitostolen.no/media.html
  5. På Valdresflya er det strålende forhold og nysnø
  6. Tyin/Fondsbu/Eidsbugarden/Olavsbu. Her er det gode snøforhold om dagen, og mere er meldt. Mange flotte skibestigningstopper i området, og ikke altfor langt fra Oslo. Parkering på Tyin. Sjekk ut http://www.fondsbu.no
  7. Kjørte Valdresflya på lørdag, og på Høgdebrotet var det tilnærmet snøfritt. Folk syklet oppover mot Rasletind !
  8. Strømmen av folk går normalt opp mot Rasletind. Leirungsdalen er også et populært turmål, men det er ikke så mange som går der. De fleste som går mot Rasletind/Kalvehøgde er nok dagsturister.
  9. Det går bra å parkere bilen langs fv 51 på toppen av Valdresflya i området rundt Vandrerhjemmet, altså på det høyeste punktet. Det står tett i tett med biler der på godværsdager, og det brøytes opp parkeringsplasser enkelte steder langs vegen hvis det er gunstige snøforhold. Det er plass til alle.
  10. Så er det bestemt at fv 51 over Valdresflya åpner lørdag 31.3.12
  11. Veldig mange av fjellhyttene trenger ekstrahjelp i høysesongen. Prøv på hjemmesiden til Den norske Turistforening, eller prøv direkte på hyttene, Fondsbu, Glitterheim, Memurubu, Skogadalsbøen, Gjendebu eller andre.
  12. Enkleste måte er å gå til Torfinnsbu og så ta båten derfra til Fondsbu. Svartdalen ned til Gjendebu er stupbratt ned mot Gjendebu. Hivs det skulle ligge snø der, (hvilket er lite sannsynlig i begynnelsen av juli) så kan det være ubehagelig å gå ned. Et tips er å ringe Lars Åge på Gjendebu, så har han oversikten. Gjendebu-Fondsbu er ei grei etappe, men ikke spesielt spennende.
  13. Kun positive erfaringer både med netthandel og i butikken. Flinke fagfolk som kan jobben sin
  14. Til orientering så er fv 51 over Valdresflya vinterstengt, og åpner vanligvis ikke igjen før 15.4. eller til påske derson snøforholdene gjør det mulig. Det er ikke spesielt mye snø i Øst-Jotunheimen nå.
  15. Hei, Brage. Jeg skjønner hva du mener, og respekterer deg for det. Jeg synes imidlertid at å sammenligne Vinjerock med Hells Angels og Bandidos, det blir vel friskt. Rent juridisk er det også vanskelig å nekte noen å oppholde seg på bestemte plasser, uansett hvem det måtte være. Jeg skjønner hva du sikter til, men er ikke enig med deg. Ha en fortsatt god jul, og nyt turene i fjellet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.