Gå til innhold

Hela

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Hela

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei igjen, Har du noe nærmere tips til en evt. rundtur med utgangspunkt fra Hjerkinn? Tenker i utgangspunktet kanskje rundt 4 dager, men ingenting er fastlagt.
  2. Tusen takk for mange gode tips! Liker særlig godt utsiktene til å utforske områder jeg ikke har vært noe særlig i før. Flere som lurer på hvor ille høydeskrekken er - kom bort fra stien og måtte gå opp bratte siden av Knutshø i sommer, og det ble litt vel friskt, og endte med å snu før toppen (var nødt til å gå på glatt snø i deler av partiet, var nok det som var det verste). Topper som f.eks. Storronden i Rondane går fint, så lenge jeg får ta det i eget tempo på vei ned, i de bratteste partiene. Helt enig der, Prebb! Ikke redd for å prøve å utfordre meg selv på det, men med telttur i tankene vil jeg gjerne kunne legge opp en rute hvor jeg ikke MÅ forsere de bratteste partiene for å få gjennomført turen Kanskje heller legge opp til brattere dagsturer med teltet som base. Kurs hadde kanskje vært en ide, men litt vel bratte fjellsider er (dessverre) ikke et problem jeg støter på så ofte i hverdagen at jeg får somla meg til å få gjort noe med det, hehe.
  3. Tusen takk for tips! Skal sjekkes ut
  4. Hei, Jeg kunne tenke meg å legge ut på en lengre tur neste sommerferie, helst med telt. Er i god fysisk form, men sliter litt med høydeskrekk, og føler dette begrenser turmulighetene mine en del. Har gått mye tur i fjellet, men høydeskrekken har blitt verre de siste årene, og svært bratte partier blir et problem. Jeg tenkte derfor jeg skulle spørre om noen har et forslag til en turrute som kan strekke seg over flere dager, samtidig som man slipper de verste høydeurfordringene? Takk på forhånd
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.