Gå til innhold
  • Bli medlem

Rukal

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Rukal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er ute etter et kamera i samme prisklasse som deg Sidensvansen. Kjøpte du det Zodiac kameraet? I så fall har du gjort deg opp en mening om det?
  2. Rukal

    Viltkamera

    Prøver å finne ut av skogen med viltkamera og hva som duger av disse. Ser det er det er noen spredte tester, men synes de spriker fra hverandre og finner det vanskelig å se en rød tråd. Etter min mening er det noen egenskaper som står over andre bed et viltkamera. Det skal kunne ta ok bilder så man kan identifisere hva man ser. Det skal også kunne får tatt bildet, altså ha en god responstid slik at bildet blir tatt i riktig tid. Har du erfaringer som du kunne dele her og som kanskje gjør det enklere å finne fram til et fungerende kamera? Personlig har jeg en øvre grense på 1500,- som jeg må holde meg til. Dette ekskluderer nok funksjoner som gsm,mms, sms osv. Det er ikke så farlig så lenge kameraet leverer bildet på lagringsmediet. Hva mener du er et bra viltkamera?
  3. Den skal jeg sjekke ut. Har bare iOS baserte system, men mulig den fungerer der også.
  4. Jeg har prøvd å merkere egendefinert rute på ulike digitale kart-/apper uten å finne noen måte å få dette til. Det nærmest jeg har kommet er når jeg bruker målefunksjon enkelte kart har. Men dette er jo bare en midlertidig markering jeg ikke får lagret, og dermed ikke får delt med andre turvenner. Jeg er helt blank, og trenger noen innspill. Beklager om dette er et grundig gjennomdiskutert tema i annen tråd, og i så fall noe jeg ikke har funnet. Kunne du i så fall peke meg i riktig retning aka; lytt til erfarne fjellfolk.
  5. Tusen takk, det får jeg gjøre👍🏻
  6. Hei. Mulig jeg spør om noe som er besvart i annen tråd men jeg tar sjansen. Vurderer å kjøpe meg en Alpinist 130l, men hører at jeg med mine 170cm mulig er for kort for denne. Er det noen av dere andre som har erfaring med den og som heller ikke rager mer over bakken enn dette. Jeg skulle gjerne hatt en slik sekk da jeg trenger en ekstra romslig sekk, og synes den framstår som den sekken jeg leter etter. Men det er klart at om det ikke lar seg gjøre å få stilt den inn etter ryggen og lengden min blir det kanskje bare slitsomt og bortkastet. Er det noen som måler 170 og har erfaring med 130 literen?
  7. Er det noen som har erfaring med Asivik's 40l småspeidersekk på Speider-sport? https://speider-sport.no/turutstyr/baering/ryggsekk/asivik-hiker-2-40-l.html
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.