Gå til innhold

Frank-Anders Bjerkan

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Frank-Anders Bjerkan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takker. Har sett litt på biltema o.l. , men litt usikker på dimensjonene de har i sortimentet. Når jeg i tillegg har hørt at dimensjonen bør være nøyaktig den samme, så ville jeg sjekke litt mer først. Så Wurth er i så fall et knalltips hvis de kan skaffe nøyaktige dimensjoner. Takk! =)
  2. Hehe, mye mulig men tror jeg har funnet litt av årsaken. En av putene som ligger i bunnen av gaffelbenet var brettet i to, og lå dermed ikke skikkelig på plass nedi der. I tillegg viste det seg at en crush washer (usikker på norsk ord) var knekt i to! Vanlig problem visstnok, når jeg søkte på nett var det flere som nevnte akkurat dette. Så, er et skritt nærmere føler jeg, nå er utfordringen å bare finne en riktig "crush washer" med eksakte dimensjoner sånn at jeg får montert røkla igjen. Kanskje noen har tips til hvor jeg kan skaffe en slik, i eksakt dimensjon? =)
  3. Hei. Alt sjekket både her og der. Ebay er en mulighet, men ingen av kit'ene er komplette, dvs at de neppe er ment for akkurat min gaffel. Problemet er at min gaffel er fra 2008, og da er det plutselig vanskelig å oppdrive deler :/ Men takk for tips uansett! =)
  4. Da var tiden for service kommet, og dette er første gang jeg begir meg ut på noe sånt. Alt av verktøy og oljer er på plass, og senest her om dagen satte jeg sammen hele røkla og fylte på olje etter anvisningene. Problemet mitt er: jeg har en Rock Shox Lyric 2-step Air (ja den er gammel, men jeg digger muligheten til å både kunne låse og justere vandring alt ettersom hvilket terreng jeg er i), og det er nå to ting som ikke fungerer helt. Det ene er låsingen. Når jeg vrir på reboundknappen låses ikke demperen, og dette var ikke et problem før jeg faktisk demonterte gaffelen. Jeg har heller ikke fiklet noe med den siden av gaffelen som tar seg av låsingen, så synes det er merkelig at den plutselig ikke låser lengre. problem nummer 2, og årsaken til at jeg begynte med prosjektet: vandringen. Når jeg setter den på max vandring (160mm), så fungerer det som det skal. Når jeg setter til minimum vandring (115mm), så går ikke demperen opp mer enn et par cm (ca). Kan det være at jeg har fylt for mye/lite olje et sted? Sjekket over alt av deler og o-ringer, og alt så ut til å være i orden - ingen hakk eller riper som skulle forårsake tap av olje -eller lufttrykk. Kanskje er det noen her som har erfaring fra samme demper? Tilleggspørsmål: har sett litt etter servicekit til denne, siden det kanskje må byttes noen deler allikevel. Finner ingen som har dette på nett, så om noen vet et lurt sted som kan ha dette på lager så hadde det vært supert!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.