Gå til innhold
  • Bli medlem

jorsch2

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om jorsch2

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. @Fenrisfrøya Du sier du har skjønt at Brede, Brage er rene vinterprodukter. Hvordan kom du frem til den erfaringen?
  2. Til dere som har litt erfaring med klattermusen; Har sett på buksene Brage og Freke fra klattermusen, fordi jeg VIL ha salopette til vinteren (skjønner ikke at ikke flere produsenter lager samme type bukser...) Jeg er ikke ti vil på om de buksene fungerer fint på vinteren, det jeg er veldig usikker på er hvordan dem fungerer i høst-været, regn, sludd osv. Jeg finner bukser som passer bra til helårsbruk fra på klattermusen, norrøna osv men som sagt så er jeg ute etter salopette, eventuelt avtagbar slik som jeg mener det var falketind fra norrøna som hadde på forrige modell. Noen som har erfaring fra klattermusen sitt i høstvær, som helårsbukse? Eventuelt andre alternativer?
  3. Hei! Har lenge og kommer nok alltid til å speide etter det ultimate teltet, men nå er det 1-persons telt jeg er på jakt etter. Har sett på Sydvang Solano som et alternativ som passer om man ikke ønsker å tømme lommeboka. Noen som har erfaringer? Finner ikke noe særlig på nettet... eventuelt andre anbefalinger på 1 - 2 pers telt til hyggelig pris
  4. Beste svaret jeg har sett, helt enig! Spesielt når det kommer til ønsker om å dra på turer med litt lengde - hvis man vil det, så må det bare prioriteres, og prioriteten da er deg selv. Si ifra og planlegg i god tid, si nei til å hjelpe kameraten og flytte eller lignende og kjør på
  5. Det er bare noe jeg har gått å lurt litt på, så ville høre om noen hadde erfaringer med det
  6. Takk for mange gode innspill! Jeg kommer til å teste det før det blir for kaldt i området Nord-Øst for Trysil mot grensa, finner jeg kanskje en grense på hvor mye snø, evt vind og hvor kaldt vær jeg kan være ute i før jeg må ha opp innertelt eller investere i et telt bedre egnet for vinterbruk!
  7. Hei! Når det kommer til telt på vinterstid er det mye frem og tilbake om hva som funker eller ikke. Alt fra 3-sesongs, 4-sesongs, tunnel eller kuppel osv. Det jeg vil prøve er å teste mitt 3-sesongs helsport 3 telt på vinterstid uten innerteltet. Har noen erfaringer med dette? Med tanke på ventilering så har teltet to gode luker/ventiler i hver kortside, sideinngangen kan også brukes som stor luftekanal under lav vind med bare myggnettingen oppe for å holde unna eventuell snø.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.