Gå til innhold

Appadurai

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei! Eg svergar sjølv til Helsport, men har latt meg freista til å kjøpa eit Naturehike Opalus 3. Opalus 3 heldt overraskande bra kvalitet. Eg har dog kun testa det ut på Hardangervidda i bris og lett regn sumarstid. Til telting det varmaste halvåret ville eg ikkje vore skeptisk, men eg tek det ikkje med på ekstremtur. Pluss: Mykje telt for pengane. Naturehike kopierar skruppellaust frå kjende teltprodusentar og du finn igjen mange finessar frå langt dyrare telt. Minus: Bunnduken er i tynnaste laget, men dette er kompansert til ein viss grad med at det føl med eigen footprint. Glidelåsane er ikkje noko å skryta av.
  2. Fekk du testa denne komboen? Evt i kva temp? Eg skal på vidda til helga og har ein 300 i regular wide og ein 600 i long wide i skapet. Vurderar å byta ut min Isbjørn Jan Mayen på denne turen med mine to Warmpeace posar. Andre som har erfaring med komboen 300 og 600 på vinterstid?
  3. Fungerar fint i Helsport Svalbard 6 Camp. Har testa den i teltet på Hardangervidda i -6. Heat Pal'en gav fin lunk i teltet heile kvelden. Avgjer litt lukt rett etter opptenning, til den er blitt varm. Så den kan med fordel tennast utanfor teltet eller i forteltet med døra open.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.