Gå til innhold

Appadurai

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Appadurai

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Eg svergar sjølv til Helsport, men har latt meg freista til å kjøpa eit Naturehike Opalus 3. Opalus 3 heldt overraskande bra kvalitet. Eg har dog kun testa det ut på Hardangervidda i bris og lett regn sumarstid. Til telting det varmaste halvåret ville eg ikkje vore skeptisk, men eg tek det ikkje med på ekstremtur. Pluss: Mykje telt for pengane. Naturehike kopierar skruppellaust frå kjende teltprodusentar og du finn igjen mange finessar frå langt dyrare telt. Minus: Bunnduken er i tynnaste laget, men dette er kompansert til ein viss grad med at det føl med eigen footprint. Glidelåsane er ikkje noko å skryta av.
  2. Fekk du testa denne komboen? Evt i kva temp? Eg skal på vidda til helga og har ein 300 i regular wide og ein 600 i long wide i skapet. Vurderar å byta ut min Isbjørn Jan Mayen på denne turen med mine to Warmpeace posar. Andre som har erfaring med komboen 300 og 600 på vinterstid?
  3. Fungerar fint i Helsport Svalbard 6 Camp. Har testa den i teltet på Hardangervidda i -6. Heat Pal'en gav fin lunk i teltet heile kvelden. Avgjer litt lukt rett etter opptenning, til den er blitt varm. Så den kan med fordel tennast utanfor teltet eller i forteltet med døra open.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.