Gå til innhold
 • Bli medlem

Simfelimfe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Simfelimfe

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da var turen over. Sekken va grei den, i allefall for prisen! Synes putene på reimene og ryggen var litt harde i forhold til Berganssekken jeg var vant med. Men ble raskt vant til dette. På starten av turen var den ikke så god. Men jeg fant ut at man kunne regulere reimene etter rygglengde. Jeg regulerte de ned 2 hakk, deretter opp 1 hakk, så satt den perfekt. Så jeg må si meg veldig fornøyd med sekken. Litt sånn sår på skuldrene, men det blir man vel av alle sekker, med mindre man går regelmessig med tung sekk. Eneste jeg ikke likte var vel sidelommene som er formet på en "fancy" måte, i
 2. Det ble så jeg kjøpte McKinley Make 65+10. Den er litt hard på ryggen, men utenom det så er det god kvalitet på den som jeg ser. Gode løsninger. Og til 599kr er den ett kupp!
 3. Ja, det blir nok enten McKinley eller Bergans. McKinley sekken er det tilbud på, den rommer litt mer, samt at jeg skal kjøpe sovepose på samme butikk hvor de har den McKinley sekken. Sekken jeg lånte av Mamma var en Bergans sekk, rommet vel 80l kanskje. Super kvalitet og super bærekomfort! Vil gjerne gå for Bergans sekken, men må nok prøve den McKinley'en først, den er snillere mot lommeboken Men ja, Bergans er supre sekker!
 4. Tusen takk. Jeg begynner å lenge meg mot McKinley selv. Skal dra innom flere sportsbutikker før jeg kjøper, så får jeg prøvd litt.
 5. Ja enig... men vi skal ut på tur i morgen tidlig! Ble en slik spontanttur, ettersom været ga oss lov. Så har ikke tid til å vente på pakke fra mor eller å sjekke finn.no, samt jeg kjenner ingen her i nybyen jeg kan låne i fra. Drar på G-sport å kjøper en 3 sesongs sovepose i dag. Tenkte å rusle innom xxl eller andre sportsbutikker på samme turen for å finne en sekk, men greit å ha litt koll på markedet før jeg kjøper. Tror både den Bergans - og McKinley-sekken ser ganske lovende ut.
 6. Hei! Jeg og dama skal på en 2 dagers telttur i fjellet. Og jeg trenger litt plass. Så jeg tenker en sekk på 60 liter eller mer burde gjøre susen. Skal bære telt (2,5kg), sovepose, forskjellig småutstyr (øks, kniv, primus og annet småræl) og klær. Skal gå i ca. 5 timer før vi setter opp telt. Smålommer er ikke så viktig. Eget rom for sovepose er et pluss, men ikke en kriterie Må ha hoftereim som gir god støtte Bærekomfort er viktig, men spørs hva en får til så lav pris Så solid som mulig (liker ikke at reimer går opp eller klipser sprekker eller å
 7. Ja. Tror jeg dropper Ringstind. Skal på noen lokale butikker nå for å se om de har noen kampanjer. Okei. Takk for info! Som du vil selge? Hvor i Norge bor du? Jeg bor i Trondheim. Vil gjerne møtes fysisk når jeg kjøper slike ting.
 8. Bare foreslå andre merker også! Er bare at jeg har hatt god erfaring med Helsport før.
 9. Tusen takk for svar! Har også hørt mye bra om Nordmarka teltet, men finner ingen som selger dette. Har også litt ekstra kjærlighet til Helsport fra før av. Vet hva jeg får og at det ikke vil skuffe. Tror Ringstind blir litt lite ja. Var bare at prisen var så knakende god.
 10. Hei! Jeg og dama har fått smaken på skog og mark. Vi har før brukt et stort standard campingtelt. Det egner seg ikke i litt røffere forhold, ettersom bardunsystemet er helt forferdelig. Samt at det er jækla tungt. Så vi skal gå til innkjøp av et 3 sesongerstelt, og tenker å ta en tur neste helg. Vi har sett på et Helsport Svartvassbu, 3-mannstelt. Det ser helt ypperlig ut og kostet 1700kr på Coop Obs. Men egentlig vil vi gå ned til rundt 1000-1300kr. Noen krav: - Greie lufteløsninger mtp kondens - At det er stramt og fint når det er satt opp
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.