Gå til innhold
  • Bli medlem

lettskremt

Aktiv medlem
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Dager vunnet

    4

lettskremt vant dagen sist 24. september 2017

lettskremt hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

209 Excellent

Om lettskremt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det går helt fint at de ligger der 😊 Var bare nysgjerrig på synligheten av disse, og det har du jo forklart veldig godt at styres av Strava. Takk for tilbakemelding om både det og terskel for topptur 👍🏼
  2. Hei! Dette ser jo veldig kjekt ut! Kult å få oversikt over alle besøkte topper. Bruker Peakbook fra før av, men synes kartet ditt gir bedre oversikt. Veldig fin funksjon å kunne filtrere vekk ikke besøkte topper også. Det er et par ting jeg er litt nysgjerrig på. Det ene er hvilken/hvor mye informasjon fra mine importerte aktiviteter er synlig for andre? Har noen Strava-aktiviteter som er merket som kun synlig for følgere på Strava, men kan se ut som at kartet fra disse aktivitetene er synlig på Fjelldatabasen? Eller er det bare jeg selv som ser dette? Det andre jeg lurer på er om det er lagt til et slags slingringsmonn for hvilke topper som regnes med? På Fjelldatabasen står det registrert at jeg har vært på begge toppene på Blåskjerdingen, mens Stravaaktiviteten viser at jeg i realiteten kun var på Søre Blåskjerdingen. Det er jo kort mellom disse i luftlinje, men gps-sporet har jo ikke vært over på Blåskjerdingen. Mulig dette bare er oppstartsjustering? Gratulerer med flott prosjekt, følger spent med videre 😊
  3. Har enda ikke lært meg å sette pris på vinteren, og er altfor lite utendørs på denne tiden av året. Men jeg jobber med saken! Så i går ble det en tur til Storheia i Trondheims vakre Bymark.
  4. Jeg kjørte Rv15 Vågåmo - Hornindalsvatnet på tirsdag og Lom - Vågåmo i går. Synes ikke det var så ulikt bildet, mye av høstfargene er på plass.
  5. Fikk veid opp skikkelig for gårsdagens avbrutte toppturforsøk med en tur til selveste Galdhøpiggen i dag. En del snø og en del folk og perfekt vær. Artig opplevelse.
  6. Hadde en plan om å komme meg opp på Store Steindalsnosi i dag, men føret viste seg å være litt vrient for ensom og lettskremt vandrer. Veldig glatt i steinura, nysnø på bakken og regn i lufta. Flere større partier med dyp og våt snø gjorde meg også usikker. Kom ikke halvveis engang før jeg bestemte meg for å snu!
  7. På mandag hadde jeg en helt fantastisk tur til Heilhornet! Kjempeartig fjell med nydelig utsikt. Gårsdagens tur derimot, den var ikke fantastisk i det hele tatt. Myrvassing på Fosen til Dåapma og Finnvollheia, kommunetopper i Roan og Åfjord.
  8. Er hjortelusflua et høstfenomen? Hadde en liten invasjon i heimen i vår av noe jeg fant ut måtte være hjortelusflue, men kanskje det ikke var det likevel?
  9. Tur til Ryten og Offersøykammen i dag. Mitt første besøk i Lofoten. Veldig spesielt her, vakker natur!
  10. Fant turrapporten din fra denne toppen, så jo spennende ut! Men tror nok jeg sparer den til dagene blir litt lengre igjen. Det ble faktisk en tur til Botnkrona i dag. Burde vel tatt med meg Grytfoten i samme slengen, men ville rekke ferge i Bodø så jeg droppa den. Okstindene så spesielle ut, men ser ut til at det inngår brekryssing, så da utgår det. Er rett og slett for pysete til å surre rundt på bre alene. Men de linkene var kjekke! Har faktisk planlagt å ta med meg Heilhornet som siste topp på vei hjem Snedig side!
  11. Hei! Er det noen som har tips til snille topper i Nordland? Luftig går greit, men ikke utsatt da jeg går alene og ikke ønsker unødig risiko Er ellers fjellvant og i god form. Møysalen ser jo utrolig fristende ut, men har forstått det sånn at man må krysse bre, så da utgår den desverre. Planen er å komme meg til Lofoten og gå noen turer der, men Nordland er jo stort og har vel mer å by på?
  12. Tur til Litlefjellet (790) moh. Antakelig den korteste turen jeg har vært på, knapt en kilometer å gå til toppen, men du verden for en utsikt!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.