Gå til innhold
  • Bli medlem

Live S

Passivt medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Live S

  1. Neste uke skal jeg gå fra Alta og sørover til Kautokeino, vest for Rv93, stort sett langs skuterløypene, over Sandåsvannet og Čárajávri. Er det noen som vet om noe som helst av åpne buer/koier i dette området / "i nærheten av den blå streken"? Tips tas i mot med takk 😊
  2. Hva pleier du å ha med som tidsfordriv i teltet på kveldstid eller hvis du blir værfast? Bok? Strikketøy / hekletøy? Spill, i så fall hvilket? Noe annet som er lett, morsomt og varer lenge?
  3. Etter litt mer undersøkelser, viser det seg at Sport Agile er importøren av Cebé-briller til Norge. Sport Agile tar ikke imot bestillinger av briller med styrke fra privatpersoner, bare fra optikere, men de kunne fortelle meg hvilke optikere som har en avtale med dem. Hos den aktuelle optikeren her i byen ble prisen da 3500kr og det kan jeg leve med. Den høye prisen hos andre optikere var visst fordi de da må gå via enda ett leverandørledd. Case closed http://sportagile.no/
  4. Takk for tips og oppskrifter! Jeg kom på en ting til, som jeg bruker selv: Alle typer "Crunchy Müsli" / solfrokost etc. er også gode som snacks, altså uten melk e.l
  5. Hva har folk med seg som snacks på tur? Jeg er ute etter ideer til snacks som ikke inneholder så mye sukker. Tidligere har jeg brukt mye tørket frukt, men jeg blir lei av at det blir så veldig søtt i lengden. I tillegg utgår nøtter på grunn av nøtteallergi. ("Spor av" nøtter går fint for min del) Foreløpig er mine ideer: Kokossnacks av kokosmasse, smør/fett og sjokolade Gresskarkjerner Mørk sjokolade Tørket kjøtt/spekeskinke/spekepølse Potetgull Ideer til snacks uten nøtter? Hvis det er noe som er lett tilgjengelig på butikken og ikke alt for dyrt, er det også bonus.
  6. Da er Bergans Arctic kjøpt inn og brukt på et par testturer. Kjempefornøyd! @tronn Ja, den eneste ulempen med Arcticen er at selene er festet i for- og bakstykket, så selv om det er zip hele veien, så er det egentlig ikke drop seat, sånn sett. Jeg kjøpte buksa likevel, men var ikke så happy for akkurat det der. Men nå har jeg funnet teknikken! Dra jakka litt opp over, dra ned glidelåsen bare på én side av buksa, og så drar jeg hele buksa over til siden når jeg setter meg ned. Det funker bra, synes jeg, og så slipper jeg å av med jakka for å ta av selene... @graham Jeg er enig i at Freke er knall, kjempesolid og greier. Men jeg synes den blir for stiv og tung for meg, kombinert med at den er for stor på en litt merkelig måte, det er bare noe med passformen som ikke er kompatibelt med min kroppsfasong... Og så synes jeg den er litt kort i ryggen. Min verre halvdel er kjempefornøyd med sin Freke, men den sitter også mye bedre på ham.
  7. Er det noen som har brebriller/kategori 4-briller med styrke? I så fall, hvor kjøpte du det og omtrent hvor mye måtte du ut med? Mulig jeg har vært uheldig med hvilke optikere jeg har spurt, men enten kunne de ikke skaffe det, eller så var prisen i størrelsesorden 6000kr. Jeg synes det var mye, men det er kanskje så mye jeg må regne å bruke, eller?
  8. Det var dette med klaffen... Har vurdert Arcteryx, Fjellräven, Lundhags, Norrøna og Klättermusen, men en del er ikke vanntett eller ikke sideglidelås hele veien ned (det skal jo med på spec-lista, sant nok)
  9. Jeg er på jakt, på jakt etter skallbukse til vinterbruk av typen ski-pulk-og-telt-tur. Spec-lista ser slik ut: Vindtett, vanntett, selebukse som går ordentlig godt opp på overkroppen, noen form for do-funksjon. I tillegg har jeg veldig lyst på klaffer over side-glidelåsen. Dette siste punktet ser ut til å være vanskeligst å få til... Foreløpig ser det ut som om Bergans Arctic Expedition Salopette den eneste som krysser av for alle punktene. Er det noen som har erfaringer med denne? Eller eventuelt har en annen bukse de er fornøyde med?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.