Gå til innhold
 • Bli medlem

Nammatj

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nammatj

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei ref lette og store pakksekker så finnes det: Jeg har aldri prøvd den men de ser jo bra ut. De fleste modellene er til jakt/kjøttbæring. Egen modell for vanlig bæring heter Stone Glacier Cirque. Gode muligheter for komprimering og utvide volumet i høyden. Bør sjekkes! Riktig god tur!
 2. Ja, det viktige er at man er trygg og at en vet hva en holder på med. Vite om farene ved lekkasjer, søl, pakningsbrudd og fabrikasjonsfeil, osv. Kullos faren er alltid tilstede ved fyring. Tilstrekkelig/god ventilasjon er løsningen. Vær alltid våken. Kjennes tørre/svie i øynene så ta affære og luft godt ut og finn ut hvorfor og få kontroll. Erfaring og lærdom er livsviktig her. God tur!
 3. Enig med deg i at bruk og kast ikke er bra. Det løser problemene raskt. Mindre håndtering og logistikk som betyr lavere utgifter ift all admin rundt saken. Flere leverandører sørger for å overlevere utstyr til trengende i inn og utland som kan fikse opp produktene. Slik får de et nytt liv. Noe går til resirkulering og blir nytt slik som feks Houdini gjør når plaggene er helt utslitt.
 4. Obs, Aspen bensin er iblandet 2% olje og er ikke egnet til turkjøkken. Det samme er motorsagbensin. Tennvæske er mindre eksplosivt enn miljøbensin men trenger lengre forvarming. Inni telt ville jeg vært utrolig forsiktig.
 5. Tennvæske bruker jeg på vinteren. Fås til kr 19,90 per liter i lette liter flasker. Virker godt, lukter og soter minimalt. Sikrere i bruk enn bensin med eksplosjonsfaren pga flyktigheten. Gass bruker jeg i 3 sesongene.
 6. Kort men flott fjelltur på sørlandet Vi går daglige turer i fjellet hjemme på Hommersåk og på fjellhytta på Knaben. Vår Tervueren, en belgisk fårehund på 10 år, liker naturen like godt som oss. For noen år siden forsøkte vi oss på telting sammen med barna. Lavoen fra Helsport er tipp topp på alle måter. Men etter at hele familien ble oppspist av mygg på en overnatting på sommeren med fuktig natur uten trekk så har lavvoen dessverre ikke blitt brukt. Nå er det kona, meg og hunden som går turer sammen. Derfor ble det i sommer investert i et solid 3 manns fjelltelt med myggnetting på inner o
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.