Gå til innhold
  • Bli medlem

Gaupe04

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Gaupe04

  1. Hei! Noen som har erfaringer med Bergans sine to damemodeller: Trollhetta (75 liter) og/eller Rondane (65 liter)?
  2. Sjekk http://www.retten.no/!!!
  3. http://www.retten.no/kulturliv/article2620901.ece
  4. Godt å høre Har også fått tips om Mammuts/Ajungilaks Tundra 3-season. Samme vekt, og samme pris ca som Breheimen. Synes det er en viktig detalj at posen kan snøres tett inntil hodet for å holde på varmen. Kjekt å høre fra deg!
  5. Isbjørnposene er sikkert gode de, men er noe tyngre. Senja er 2,3 kg, og det er nesten ett kilo mer enn hva Breheimen veier. Dessuten ser jeg at isbjørnposene ikke er særlig tett rundt hodet, dvs muligens fare for større varmetap, noe som jo er unødvendig Men ellers takk, du!
  6. Har hørt flere som synes Alta er oppskrytt, men at Nanok har langt bedre kvalitet. Får vurdere nærmere - men takk for innspillet!
  7. Jeg er i ferd med å kjøpe ny 3-sesongers sovepose. Pr. nå står valget mellom Helsport Alta og Helsport Breheimen. Noen som har erfaringer med disse to typene? http://www.helsport.no/NO/default.asp?ID=7185&G=804&P=796
  8. Helsport Ringstind 1 og 2 får også gode omtaler. Lett i vekt, og god pris på www.skittfiske.no Fikk like god kritikk som Hilleberg Akto i Friluftslivs test av enmannstelt.
  9. Devolds Across Canada er super til å ha under som eneste ullundertøy
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.