Gå til innhold

Andre Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Andre Pedersen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Andre Pedersen

  Drone på Hardangervidda

  Ja, jeg leste bare dette en gang, undervanns drone eller ROV er vel mest brukt der.
 2. Andre Pedersen

  Drone på Hardangervidda

  Det er vel feil? Drone kan også være undervanns farkost. det heter også Drone. Drone er ikke låst til noe som kan fly.
 3. Andre Pedersen

  Droneflyving for enhver pris?

  Drone er ikke nødvendigvis flygende, Drone heter det også når man bruker drone under vann.
 4. Andre Pedersen

  Langrenn på Skrim fjella

  Hei. Du kan kjøre til parkeringen ved Ravalsjø, der er det mange muligheter fra. enten over vannet og opp Skrim dalen, da går det skiløype til Sørmyrseter turisthytte. Eller du kan gå opp til Sveinsbu Turisthytte om du går en liten tur nordover, eller Ravalsjørunden som er en fin rundløype, du finner mer på skisporet.no
 5. Andre Pedersen

  Vintersovepose: Helsport Rauland (XXL-variant)

  Hei, Jeg ser jo at denne posten er gammel men jeg svarer! Jeg har god erfaring med denne posen, har kun testet under åpen himmel i -14 som det kaldeste og det gikk veldig bra, sovnet ved siden av bålet med ansiktet ut av posen, lue på hode, ullsokker på bena, ull boxer, og en Devold ull skjorte med lange armer på overkroppen, ingenting på bena, så har jeg brukt den i telt, og det har gått veldig bra det også, ikke noe kulde. skal teste den i vinter for å se hvordan den takler litt fjell og kulde (Blefjell) da kommer jeg til å ha med en lett, North face pose også, som veier 1,2kg og som skal tåle -7 (har brukt den i -5 uten å fryse) i telt, så da skal jeg holde meg varm tenker jeg.
 6. Andre Pedersen

  Varighet fiskekort (inatur)

  Nå er det vel ikke parkeringsvakter som går rundt å kontrollerer fiskekort, så om du har kjøpt for en dato sent en ettermiddag og drar hjem igjen dagen etter, så har "de" fått pengene sine, her spiller nok sunn fornuft inn og min erfaring er at de som kontrollerer har sunn fornuft, har som regel med barn på tur, under 16 år og da kan de stå for fiskingen dersom turene blir en dag eller to lengre så ta med barn på tur! da kan middagen fiskes når det måtte passe!
 7. Andre Pedersen

  Hardangervidda sommer 2018

  Ja, og det syntes jeg er synd. Gode argumenter fra kikut over her. Vi skal opp til Kalhovd og sørover der med flere barn som vil sove i telt og oppleve høstfjellet i helgene fremover. De er under 16 og kan fiske. Synd ikke voksene kan fiske sammen, men kanskje må man la fiske kort være fiskekort i denne perioden?
 8. Andre Pedersen

  Hardangervidda sommer 2018

  Ok! dette var siste nytt for meg! bra, da kan man fiske på østvidda også, at de slenger litt med leppa får vi tåle. Vi skal fiske til mat når vi er på tur, og vi er ikke de som ønsker å fiske på gytevandrere som de skriver.
 9. Andre Pedersen

  Hardangervidda sommer 2018

  Vi skulle gå inne på østvidda under jakta 2017, men vi tok turen til vestvidda og Haukelifjell. på østvidda er det stans i alt av fiskekort under jakta, de ønsker ikke mange fjellfolk utover jegere der da. synd, for så utrolig mange fiskere vil det ikke være, og barn under 16år kan fiske uansett, men tenk sikkerhet!! du snakker jo nå om nord på vidda, usikker jeg hvordan det er med fiske der da, vi hadde en fantastisk uke på Haukelifjell, fantastisk fiske med flere ørret over kiloen, møtte glade jegere som skulle lengre inn, men bare blide fjes. Veldig kontrast på øst og vest kjente jeg!
 10. Andre Pedersen

  Modifisering av midt-stang i lavo, Tentipi Olivin

  Hvordan gikk dette? er selv ute etter en løsning hvor jeg kan samle 3 stenger ned langs siden og et kryss i toppen. dette fordi jeg ønsker å ha mulighet, når man ligger i posen og ha et "innertak" slik at varmen ikke forsvinner ut når vi fyrer om vinteren, jeg ser for meg at det kan bli veldig godt og varmt da om man har en duk eller noe over ovnen si f.eks innertakhøyde på 150cm, da blir man raskere varm om kvelden. vi har en 14. manns lavvo som vi bruker på vinteren, og akkurat for oss og barna hadde dette gjort turen enda litt bedre.
 11. Andre Pedersen

  Fiske rundt Drageidfjorden Hardangervidda

  Takk for info, jeg får se an litt vær og bølger på vannet, litt større det nordover vs å padle sørover, spennende den nye turen din også!
 12. Andre Pedersen

  Fiske rundt Drageidfjorden Hardangervidda

  Hvordan ble denne turen? vurderer denne selv, sammen med barna i juli, enten denne veien eller nedover veslekrækja
 13. Andre Pedersen

  Lettpakktur over vidda

  Du har lett pakning, greit nok - og imponerende i og for seg, men at du går DEN ruten UTEN fiskestang! ja det er mer "imponerende" eller frustrerende lesning.. men kanskje du ikke er så opptatt av fiske og da er det jo greit men den ruten har jeg gått oppstykket, fra Krækja og sørover er det jo fantastisk fiske, samme når du kommer rundt ved Holmasjøen! ta med en teleskopstang og en Rød og sølv sluk
 14. Andre Pedersen

  Lettpakktur over vidda

  bra rute! du har tenkt å fiske? når du kommer til Holmasjøen, da kommer du til å krysse en liten "hengebru" da går du ned i dalen til venstre for deg der kan du fiske i kulpene rett ved utoset til vannet som renner ned i poddevann.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.