Gå til innhold

Andre Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Pudder og nordlys i Smørstabbtindane

  Fantastisk rapport og bilder!! artig å se flere som har mer enn plan a og b, her skal det gjennomføres!! fantstisk!!
 2. Hei. Jeg lurer på om det er noen som kjenner til om det er kjørt skiløyper fra haukelifjell turisthytte og nordover mot Holmasjøen, Mannevann osv? Vurderer en tur dit dersom det er kjørt løyper.
 3. Gaustatoppen fredag 13.okt til lørdag 14.okt

  så gøy at du delte bilder fra turen, artig med slike turer i mørket med eller uten stjerner. Da føler man seg ganske alene i verden. blir noen skiturer i lokalfjellene her (Blefjell, vidda sør) i vinter og da håper jeg på en skikkelig alene i verden opplevelse
 4. Senhøst fiske på vidda

  Takk for svar Bjarne, ja vi ønsker ikke å fiske eller fange fisk som Gyter selvfølgelig, men lurte litt på om den kanskje var ferdig.. Grunneiere har vi god erfaring så lenge vi har en god dialog og det har vi hatt. igjen, ang. Gyting så fisker vi ikke. men vi vurderer en tur opp ved Kalhovd dersom det blir snø til helgen og da kommer jo spørsmålet fra barna om vi kan fiske. takk igjen for svar.
 5. Senhøst fiske på vidda

  Hei. Er det noen her som har erfaring med ørretfiske 1000moh, på hardangervidda øst nå i November? vet det ikke løses ut fiskekort, men barn kan fiske. så er det dette med gyting da.. er den perioden helt til isen legger seg?
 6. Fisketur på Sør-øst siden av Hardangervidda.

  joooo der var det lov ja.. sjekket flere av vanna vest for mår blandt annet vikbekkfjell men der er det slutt på fisket fra 20. aug grunnet jakta.. så vi dro til vestvidda hvor det er fiske og nå lærte jeg at man kan fiske her, så bra
 7. Fisketur på Sør-øst siden av Hardangervidda.

  Nå er jo fisket stengt for sesongen der dessverre....
 8. Pakkliste til 7-Dagerstur ?

  jeg ville fjernet de spørsmålstegnene du har satt bak tarp. Tarp er fantastisk greit og ha med.
 9. Fiske i mai 2017

  Fantastisk!! tusen takk for svar, da får vi se hvordan det blir så kommer jeg med en rapport.
 10. Barn og fiskelykke

  Hei, veldig bra å se at det er så mange som tar med barna ut på tur. jeg får også høre dette selv, "åå dere er så flinke til å dra på kanotur" vi er på tur hver 4. helg. (Kona jobber helg) samt noen andre helger hele familien. mange som undervurderer barnas glede av å oppleve teltlivet i fjellet, fiske - spise egenfanget fisk, samt gå turer og oppleve naturen vi har laget en del filmer fra turene våre og har hørt at det har inspirert andre til å dra på tur og det er gøy! det er nok vanskelig for noen og ta de første skrittene fra fra sofaen og ut døra begge våre barn liker å fiske, jente på 7,5 år og en gutt på snart 11. de har begge fått fin fisk både i fjellet og i skogen og det har skapt gode minner som andre sier her, de husker den fisken! fortsett og dra på tur! så flere andre kan bli inspirert
 11. Fiske i mai 2017

  Hei. jeg skal på kanotur med barna nå i mai, kjøre til Mykle og padle over til Krokvann-Ramsvann. noen som har erfaring med fiske midt i mai i fjell/skogsvann? det er vel litt tidlig med tanke på klekking, men fiske med sluk og spinner? fisken er jo under isen om vinteren og den biter jo på pilketurer, så jeg ser for meg at det ikke er for tidlig med slukstanga. takker for tips.
 12. Bil vei helt/nesten frem til teltplass

  Vi skal på tur 12. mai, og har da tenkt oss til Siljan og Mykle (så lenge isen har gått) dette er et alternativ, så har du Ravalsjø vest for skrim (kjører fra Kongsberg siden, forbi Heistadmoen militærleir. der har jeg hvert mye, mange fine teltplasser, du kan f.eks gå på vei ca 1km nordover fra parkering da kommer du til fagervann som har ørret og Røie, samme i Ravalsjø har du kano er Ravalsjø et godt valg
 13. Tur fra Smågefjord til Skrykken

  Hei jeg lurer på om noen har gått denne distansen? jeg skal ha med en ally kano opp smågedalen og opp til smågefjord, padle og ligge der et par dager ved et gammelt leger og gå mot skrykken med kanoen i sekken. noen med erfaringer på denne/i omrdådet tur?
 14. Tre gode kamerater

  Dette var veldig bra lesning og fantastiske bilder! virker som en tur som dere husker livet ut!
 15. Smågådalen Sønstevatn-Smågefjorden

  Hei tusen takk for utfyllende svar! vi får ordnet nøkkel så vi kan kjøre langs hele Sønstevatn, så tar vi det derifra. vi har en Ally kano så det er nok mulig vi legger den sammen og tar den i den ene storsekken. jeg skal ringe Imingfjell Turistheim og høre litt der. bilveien går jo et stykke innover og vi tenker at selve turen egentlig skal starte ved Smågefjorden, der skal vi padle inn til Dragøy Legret hvor min far har jaktet fra og "pusset" opp i mange år (jeg og barna har aldri hvert der) så det er en liten drøm vi skal gå i mot, og min far har nå MS og får nok ikke sett dette landskapet mer så vi har styrke i armer og bein for og få til dette så får vi se da..
×