Andre Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Pakkliste til 7-Dagerstur ?

  jeg ville fjernet de spørsmålstegnene du har satt bak tarp. Tarp er fantastisk greit og ha med.
 2. Fiske i mai 2017

  Fantastisk!! tusen takk for svar, da får vi se hvordan det blir så kommer jeg med en rapport.
 3. Barn og fiskelykke

  Hei, veldig bra å se at det er så mange som tar med barna ut på tur. jeg får også høre dette selv, "åå dere er så flinke til å dra på kanotur" vi er på tur hver 4. helg. (Kona jobber helg) samt noen andre helger hele familien. mange som undervurderer barnas glede av å oppleve teltlivet i fjellet, fiske - spise egenfanget fisk, samt gå turer og oppleve naturen vi har laget en del filmer fra turene våre og har hørt at det har inspirert andre til å dra på tur og det er gøy! det er nok vanskelig for noen og ta de første skrittene fra fra sofaen og ut døra begge våre barn liker å fiske, jente på 7,5 år og en gutt på snart 11. de har begge fått fin fisk både i fjellet og i skogen og det har skapt gode minner som andre sier her, de husker den fisken! fortsett og dra på tur! så flere andre kan bli inspirert
 4. Fiske i mai 2017

  Hei. jeg skal på kanotur med barna nå i mai, kjøre til Mykle og padle over til Krokvann-Ramsvann. noen som har erfaring med fiske midt i mai i fjell/skogsvann? det er vel litt tidlig med tanke på klekking, men fiske med sluk og spinner? fisken er jo under isen om vinteren og den biter jo på pilketurer, så jeg ser for meg at det ikke er for tidlig med slukstanga. takker for tips.
 5. Bil vei helt/nesten frem til teltplass

  Vi skal på tur 12. mai, og har da tenkt oss til Siljan og Mykle (så lenge isen har gått) dette er et alternativ, så har du Ravalsjø vest for skrim (kjører fra Kongsberg siden, forbi Heistadmoen militærleir. der har jeg hvert mye, mange fine teltplasser, du kan f.eks gå på vei ca 1km nordover fra parkering da kommer du til fagervann som har ørret og Røie, samme i Ravalsjø har du kano er Ravalsjø et godt valg
 6. Tur fra Smågefjord til Skrykken

  Hei jeg lurer på om noen har gått denne distansen? jeg skal ha med en ally kano opp smågedalen og opp til smågefjord, padle og ligge der et par dager ved et gammelt leger og gå mot skrykken med kanoen i sekken. noen med erfaringer på denne/i omrdådet tur?
 7. Tre gode kamerater

  Dette var veldig bra lesning og fantastiske bilder! virker som en tur som dere husker livet ut!
 8. Smågådalen Sønstevatn-Smågefjorden

  Hei tusen takk for utfyllende svar! vi får ordnet nøkkel så vi kan kjøre langs hele Sønstevatn, så tar vi det derifra. vi har en Ally kano så det er nok mulig vi legger den sammen og tar den i den ene storsekken. jeg skal ringe Imingfjell Turistheim og høre litt der. bilveien går jo et stykke innover og vi tenker at selve turen egentlig skal starte ved Smågefjorden, der skal vi padle inn til Dragøy Legret hvor min far har jaktet fra og "pusset" opp i mange år (jeg og barna har aldri hvert der) så det er en liten drøm vi skal gå i mot, og min far har nå MS og får nok ikke sett dette landskapet mer så vi har styrke i armer og bein for og få til dette så får vi se da..
 9. Hei. jeg lurer enkelt å greit på om det er noen her som har gått med eller uten kano opp smågedalen fra Sønstevatn til Smågefjord? jeg skal gå denne ruten med min ally kano til våren og jeg er spent på hvor langt jeg kan padle "inn i dalen" før jeg må bære og hvor mye bæring det er jeg ser på Basecamp og annet kart at det ikke er så veldig stor høydeforskjell og har konkludert med at dette lar seg gjøre selv med et par barn (10 og 7 år) 20+ teltturer bak seg så erfaring har de. noen som har gått denne turen?
 10. Bruk av Garmin basecamp

  Hei jeg lurer på om noen kjenner godt til Garmin basecamp (for mac om det er noe forskjell) Kjøpte et norgeskart på friluftsmagasinet og finner kart både på gps og basecamp. Problemet er at når jeg velger "lag rute" og da setter et startpunkt og sluttpunkt så velger den ikke en rett strekke, den kan dra langt til siden for nærmeste sti. Det jeg ønsker er å ha helt frihet til å lage en rute uten at ruten blir dratt mot stien og veier (jeg har valgt gåtur) ser frem til å høre om noen har greie på dette. takk. Mvh .Andre.
 11. Videodiskusjon : skrimtur

  Hei artig for en Kongsberg gutt å se. kjenner igjen den roen som er i luften med sånt vær når jeg så telt bildet ditt. Men dette var vel ikke nå i år? skal selv en tur opp med barna til Fagervann nå 20 jan. spent på om det blir skitur eller gåtur..
 12. Videodiskusjon : Andre Pedersen

  Navn: Andre Pedersen Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-01-10 Innsendt av: Andre Pedersen Ville bare dele denne videoen, det er en veldig kortversjon av en tur jeg hadde sammen med mine barn Robin (med kompis) og Emma høsten 2016 dette området heter Nordstul og ligger ved foten av storeblefjell. ønsker tilbakemeldinger både + og - da jeg etterhvert skal komme med komplette turfilmer fra våre turer. Jeg setter så stor pris på å se andre videoer her i forumet/Youtube fra brukere og lurer litt på hvilken mal jeg skal følge når jeg lager mine filmer som i utgangspunktet er for venner og familie, de trenger jo det lille ekstra for at ander skal bli interessert. Andre Pedersen
 13. Ville bare dele denne videoen, det er en veldig kortversjon av en tur jeg hadde sammen med mine barn Robin (med kompis) og Emma høsten 2016 dette området heter Nordstul og ligger ved foten av storeblefjell. ønsker tilbakemeldinger både + og - da jeg etterhvert skal komme med komplette turfilmer fra våre turer. Jeg setter så stor pris på å se andre videoer her i forumet/Youtube fra brukere og lurer litt på hvilken mal jeg skal følge når jeg lager mine filmer som i utgangspunktet er for venner og familie, de trenger jo det lille ekstra for at ander skal bli interessert.
 14. Skrim, Ørretfiske, far og sønn...

  DETTE var en fantastisk film!! herlig altså filmen viser far og sønn på tur "uten" kamera no filter! det engasjementet ditt må du bare holde på, det skal være sånn, man er i skogen da gjør man som man vil. at du deler denne "familiefilmen" er fantastisk. er selv mye på tur med barna og spesielt etter at vi fikk en ally kano, har laget flere filmer men har ikke delt de i frykt for at kanskje noen syntes de er kjedelige. men for meg var denne filmen helt fantastisk! bra klipp, musikk og fin drive. Jeg fant denne når jeg søkte på området dere var i, vi skal inn dit nå i vår og sommer først Skrimvannet så disse vannene dere har oppsøkt. jeg gleder meg, kanskje jeg burde vurdere å dele noen av videoene mine Tusen takk for en flott film!
 15. Kjøp en Ally kano den er enkel å løfte alene opp på tak.