Andre Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tur fra Smågefjord til Skrykken

  Hei jeg lurer på om noen har gått denne distansen? jeg skal ha med en ally kano opp smågedalen og opp til smågefjord, padle og ligge der et par dager ved et gammelt leger og gå mot skrykken med kanoen i sekken. noen med erfaringer på denne/i omrdådet tur?
 2. Tre gode kamerater

  Dette var veldig bra lesning og fantastiske bilder! virker som en tur som dere husker livet ut!
 3. Smågådalen Sønstevatn-Smågefjorden

  Hei tusen takk for utfyllende svar! vi får ordnet nøkkel så vi kan kjøre langs hele Sønstevatn, så tar vi det derifra. vi har en Ally kano så det er nok mulig vi legger den sammen og tar den i den ene storsekken. jeg skal ringe Imingfjell Turistheim og høre litt der. bilveien går jo et stykke innover og vi tenker at selve turen egentlig skal starte ved Smågefjorden, der skal vi padle inn til Dragøy Legret hvor min far har jaktet fra og "pusset" opp i mange år (jeg og barna har aldri hvert der) så det er en liten drøm vi skal gå i mot, og min far har nå MS og får nok ikke sett dette landskapet mer så vi har styrke i armer og bein for og få til dette så får vi se da..
 4. Hei. jeg lurer enkelt å greit på om det er noen her som har gått med eller uten kano opp smågedalen fra Sønstevatn til Smågefjord? jeg skal gå denne ruten med min ally kano til våren og jeg er spent på hvor langt jeg kan padle "inn i dalen" før jeg må bære og hvor mye bæring det er jeg ser på Basecamp og annet kart at det ikke er så veldig stor høydeforskjell og har konkludert med at dette lar seg gjøre selv med et par barn (10 og 7 år) 20+ teltturer bak seg så erfaring har de. noen som har gått denne turen?
 5. Bruk av Garmin basecamp

  Hei jeg lurer på om noen kjenner godt til Garmin basecamp (for mac om det er noe forskjell) Kjøpte et norgeskart på friluftsmagasinet og finner kart både på gps og basecamp. Problemet er at når jeg velger "lag rute" og da setter et startpunkt og sluttpunkt så velger den ikke en rett strekke, den kan dra langt til siden for nærmeste sti. Det jeg ønsker er å ha helt frihet til å lage en rute uten at ruten blir dratt mot stien og veier (jeg har valgt gåtur) ser frem til å høre om noen har greie på dette. takk. Mvh .Andre.
 6. Videodiskusjon : skrimtur

  Hei artig for en Kongsberg gutt å se. kjenner igjen den roen som er i luften med sånt vær når jeg så telt bildet ditt. Men dette var vel ikke nå i år? skal selv en tur opp med barna til Fagervann nå 20 jan. spent på om det blir skitur eller gåtur..
 7. Videodiskusjon : Andre Pedersen

  Navn: Andre Pedersen Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-01-10 Innsendt av: Andre Pedersen Ville bare dele denne videoen, det er en veldig kortversjon av en tur jeg hadde sammen med mine barn Robin (med kompis) og Emma høsten 2016 dette området heter Nordstul og ligger ved foten av storeblefjell. ønsker tilbakemeldinger både + og - da jeg etterhvert skal komme med komplette turfilmer fra våre turer. Jeg setter så stor pris på å se andre videoer her i forumet/Youtube fra brukere og lurer litt på hvilken mal jeg skal følge når jeg lager mine filmer som i utgangspunktet er for venner og familie, de trenger jo det lille ekstra for at ander skal bli interessert. Andre Pedersen
 8. Ville bare dele denne videoen, det er en veldig kortversjon av en tur jeg hadde sammen med mine barn Robin (med kompis) og Emma høsten 2016 dette området heter Nordstul og ligger ved foten av storeblefjell. ønsker tilbakemeldinger både + og - da jeg etterhvert skal komme med komplette turfilmer fra våre turer. Jeg setter så stor pris på å se andre videoer her i forumet/Youtube fra brukere og lurer litt på hvilken mal jeg skal følge når jeg lager mine filmer som i utgangspunktet er for venner og familie, de trenger jo det lille ekstra for at ander skal bli interessert.
 9. Skrim, Ørretfiske, far og sønn...

  DETTE var en fantastisk film!! herlig altså filmen viser far og sønn på tur "uten" kamera no filter! det engasjementet ditt må du bare holde på, det skal være sånn, man er i skogen da gjør man som man vil. at du deler denne "familiefilmen" er fantastisk. er selv mye på tur med barna og spesielt etter at vi fikk en ally kano, har laget flere filmer men har ikke delt de i frykt for at kanskje noen syntes de er kjedelige. men for meg var denne filmen helt fantastisk! bra klipp, musikk og fin drive. Jeg fant denne når jeg søkte på området dere var i, vi skal inn dit nå i vår og sommer først Skrimvannet så disse vannene dere har oppsøkt. jeg gleder meg, kanskje jeg burde vurdere å dele noen av videoene mine Tusen takk for en flott film!
 10. Kjøp en Ally kano den er enkel å løfte alene opp på tak.
 11. Videodiskusjon : Andre Pedersen

  Navn: Andre Pedersen Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2016-12-05 Innsendt av: Andre Pedersen En liten video som viser hvor fint man kan ha det på storeblefjell. turen ble gjennomført i juli sammen med min sønn Andre Pedersen
 12. En liten video som viser hvor fint man kan ha det på storeblefjell. turen ble gjennomført i juli sammen med min sønn