Gå til innhold
  • Bli medlem

OddHa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om OddHa

  1. Jeg har Fjellheimen 3 Camp og er storfornøyd. Har et "enormt" fortelt og det skal godt gjøres å bære med seg så mye at du ikke klarer å få alt inn der hvis det regner og er kjipt ute, og da har du fremdeles god plass til matlaging og annen kos. Med tanke på vekten er det utrolig mye plass for gramma.
  2. Har prøvd en liknende variant, men dette var "bare" noe reklame materiell fra Levi's og kan trygt si at dette teltet ikke duger i fjellet. Var knapt med plugger og selv om det tok 2sekund å "sette det opp" så tok det søren meg uhorvelig lang tid å bøye driten tilbake slik at det passet i posten sin. At posen er en kjempesvær sirkel som du ikke kan pakke på noe veti vis hjelper heller ikke på. Dette er nok et typisk "lat amerikaner" produkt og bare skal brukes i le av en stor bil på camping plass. Med forbehold om at "orginalen" er veldig forskjellig fra dette reklameteltet...
  3. Om noen skulle være interesserte så kan jeg melde at jeg når har gjort meg opp en mening. Jakken har blitt brukt i alt slags vestlandsvær hele vinter/våren.. fungerer som regnjakke til dagene som krevde det. Konklusjonene er som følger sammenliget med gamle jakken "første 71'nord modell" Bergans Dermizax. - Helsporten føles tettere og tørrere enn hva Bergansen gjorde. - Du kan legge papirbiter i brystlommen uten at den viser tegn til fuktskade, selv etter flere dager med svette OG regn!! - Helsporten har ikke noe som helst foring, noe som gjør at temperatur regulering blir lettere, smarte valg av plagg under gjør turer til en fornøyelse. - Impregneringen holder mye lenger enn den gjorde på dermizaxen. Og jakken er blir tørr på utsiden mye fortere. - Lettere.. Var litt bekymret pga. enkeltsømmer rundbaut, men alle holder enn så lenge. Håper de holder i 3år slik bergansen gjorde blir jeg imponert. Er alt i alt veldig fornøyd med kjøpet. Gjør jobben til en rimeligere penge enn mye annet.
  4. Dette lurer jeg også på.. Jeg og en kompis lurte på å ta en ski tur i vinterferien (uke 9). Hvordan er vær og vindforholdenei "finsedalen". Syklet den i min barndom og minnest at det var rimelig flatt fra Haugastøl og inn til Finse. Har ikke campet mye ute i snø, utenom i militæret, hvordan vil man klare seg i Fjellheimen 3camp fra helsport. Var egentlig bare tilltenkt sommerbruk, og jeg er litt skeptisk til luftingen. (lufting helt nede på bakkenivå bak i teltet, og lufteåpning over inngagnspartiet.) Kan noen kanskje si noe om "vansklinghets" grad. Vi kan kle oss, og kan bruke kart og kompass. Men har ikke skikkelig vinter erfaring med dette spesifikke teltet og de soveposene vi har, og heller ikke inngående kjennskap til området.
  5. Da skal jeg erfare litt selv. Behovet for jakke var akutt og lysten og tidligere erfaringer med helsport produkter gjorde at jeg nå har gått til innkjøp av jakken som ved første øyesyn virker utrolig bra til prisen. Og det uten masse flashy design element Kommer tilbake om en måneds tid å melder fra. Håper mine erfaringer blir bedre enn thpaulsen sine: https://www.fjellforum.no/oldLinkConverter.php?oldTid=6861
  6. Noen som har erfaringer med den nye kleslinja til Helsport? Prismessig ligger den mer behagelig i lende enn "tilsvarende" jakker fra Bergans, Norrøna og Arcteryx. På utstyrserfaring sidene har en testen HS3 buksa, og der neves det dårlig kvalitet hva holdbarghet angår. Dette skremmer meg litt, har nå hatt en Bergans Dermizax jakke i 3år, og har vert veldig fornøyd med den. En så dyr jakke må kunne holde i opptil 3år som "primærjakke" til en fattig student.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.