Gå til innhold
  • Bli medlem

bekiil

Aktiv medlem
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bekiil

  1. Du må være ekstremt uheldig. Har hatt mine i 3+ år, og det enste som har skjedd nå er at foret like nedenfor læret på hælsiden har begynt å løsne. og jeg har brukt de stort sett hver dag, både til fjells og på vei. Har også vært veldig sløv med vedlikeholdet. Har faktisk aldri smurt skoene og enda er de vanntette.
  2. Hei, hvilke midler bør jeg bruke på disse skoene? De er dårlig behandlet til nå , dvs, ikke smurt i det hele tatt..
  3. Det er vel bare bra at fleecen samler opp fuktigheten istedenfor at den skal samles i soveposen? Lettere å tørke også.
  4. Om du kunne spesifisere om det gjelder Nord-Norge eller Sør-Norge, eller enda bedre, hvilket fylke (Len) gjør saken lettere. Utrolig mye å velge mellom,
  5. Ok, er bare snakk om å finne størrelse først, hehe. Kjøper på nett.
  6. Skaff deg en tynn plate aluminium og bank den ut selv. Så blir den slik du vil ha den og du tar helt sikkert vare på den,
  7. Har Omnifuel, oppbevarer alt inkl fyrstikker og reservedeler i en vanlig kaffeboks. Ikke uknuselig men den tåler å bli pakket ned.
  8. Se den her luringen: http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=16824856 Om så den hadde vært på månen ville jeg ikke betalt 8000 for den
  9. Jøsses, Jeg er 1.74, og tror faktisk at jeg må være høyere enn deg! Medium er jo alt for lite, Skal høre om de har XL
  10. bekiil

    Mat på TUR!

    lett, bålstekte pannekaker med rørsukker, nyrørt blåbærsyltetøy (om det er tiden for det). uslåelig. Mange kaker i slike ferdigposer, bare å tilsette vann til ønsket mengde kaker og røre om.
  11. Forresten, er den komprimerbar? Følger det med kompresjonstrekk evt? Hva synes du om jakken ellers?
  12. Uh, Medium og du er 1.8x?? Jaja. da må vel det passe meg i alle fall.
  13. Jeg er 1.74 høy/lav . og kraftig, Hvilken størrelse bør jeg velge?, Large eller XL er vel de mest sannsynlige, men denne jakken skal bestilles så jeg vil helst gjøre det rett med èn gang. Om den går litt ned på rumpa er vel bare bra? Intersport har restesalg på nettet, deriblandt denne jakken. http://www.intersport.no/Misc/Product/?productid=270476(BC_2) edit: oops, ser de har ikke str. Large inne.. Hvordan vil XL passe?
  14. Kunne ikke vært mer enig!. Om fem år har du råd til en større sekk likevell,
  15. Noen som har vært der i lengre perioder på den tiden av året? Bilder og info mottas med takk. Spesielt om vannene og fisket. Har kjøpt inn 1:100000 kartet over området og ser på med lengsel etter å gå der. Tanken er å følge TT`s løype stort sett og ha avstikkere til de vannene som ligger utenfor. Andre som planlegger tur dit?
  16. Ser ikke ut til at manualen finnes på dansk eller svensk som pdf, kun engelsk. http://www.canon-eos-40d.com/Canon-EOS-40D-Manual.PDF Evt så kan du spørre på akam.no forumet om noen som vil avse en på dansk eller svensk
  17. Ta heller å last ned manualen og skriv ut de sidene du trenger.
  18. Hadde en sykepleierstudent til å måle ryggen, 53cm+ etter guiden. Sendte bestilling på "Tall Jasper" Får vel bare bytte om det ikke passer. Takker for alle svar.
  19. Målte ryggen til ca 53cm (joda, korte bein, ) hehe. Vanskelig valg det her, 53= velge "Tall"?
  20. Har avgjort at det blir Medium, med small mister jeg for mye volum
  21. Takk for kjapt svar. Ble ikke mye klokere av guiden men så vidt jeg kan skjønne skal jeg bruke "tall", kan det stemme??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.