Gå til innhold
 • Bli medlem

Cazi

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Cazi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bump: Jeg er nyskjerrig på carinthiateltet. Hvordan fubnerte det for kompisen din?
 2. Bump: Jeg er nyskjerrig på carinthiateltet. Hvordan fungerte det for kompisen din? Edit: skrvieflei
 3. Men jeg har heldigvis kjøpt Austfjorden og ikke Raudfjorden Og da har jeg limit -21.
 4. Til trådstarter: Det var virkelig ikke meningen å hause opp tråden din! Jeg er bare helt uvitende om speideren, eller, jeg var uvitende om speideren da vi ikke har hatt noe slikt der jeg kommer fra. Til dere andre og trådstarter også: Takk for opplysende svar!
 5. Hehe. Ja jeg var vel heller ikke av de som fyrte hardest i militæret. Har kun fiska på Nordkyn sommer og høst. Kjempefisk. God tur!
 6. Høres bra ut! Da blir det å dra ut i helga. Minus 30 her nu. Yr.no viser -19? Merkeli.
 7. Jeg leser diverse her på forumet om Helsport Austfjorden att den ikke er varm nok? Jeg har akkurat bestilt denne posen for å oppgradere min gamle pose. Vil jeg ikke klare meg i minus 40 med denne posen? For det er temperaturer jeg flere ganger er borti hver vinter.. Håper dette ikke er tilfellet for isåfall må jeg finne en annen pose. Jeg kjører med liggeunderlag og reinskinn.
 8. Denne vil jeg gjerne vite mer om. Hva har speiding med åndelighet å gjøre? Er det slik att speidern er en en åndelig arena? Jeg har aldri vært borti speidern, kun hørt en sang av bare egil så jeg er helt uvitende om speiderns funksjon utover friluftsaspektet.
 9. Litt rust skader ikke så lenge det ikke er fullt av gammel gørr der. Nei en brukskniv er til for å brukes og brukes til den ikke kan brukes mer. Det er jo ikke kritisk hvis du får litt rust på bladet. Bare kost av med stålull så blir den bra igjen. Forøvrig er det vel en av de universaleste knivene du har. Jeg har skifta plugg på en motorsag en gang med en sånn kniv.
 10. Hvis poenget er å holde kniven "ny" så er den beste behandlinga å ikke bruke den. En brukskniv vil naturlig nok bli slitt med tia. Den beste behandlinga du kan gjøre gjør du jo allerede, d.v.s. olje. Hold kniven tørr og ren og bruk olje hvis du føler for det. Bruk gjerne matolje hvis kniven blir brukt til matlaging. Ikke noe særlig med 5-56 i kjeften. Utover dette bør du jo holde den skarp også.
 11. § 352a. Med bøter eller fengsel inntil 6 måneder eller begge deler straffes den som forsettlig eller grovt uaktsomt på offentlig sted bærer kniv eller et lignende skarpt redskap som er egnet til bruk ved legemskrenkelser. Medvirkning straffes på samme måte. Forbudet gjelder ikke kniv eller annet redskap som brukes til eller bæres i forbindelse med arbeid, friluftsliv eller annet aktverdig formål. Tilføyd ved lov 11 juni 1993 nr. 79, endret ved lov 28 juni 2002 nr. 53.
 12. Da er strekninga polmak-kivilompolo gått. Om en uke starter fase tre som blir treriksrøysa ved russegrensa og til polmak. Da blir det pulk. Ringstind 2 skal byttes ut da det ikke duger ikke litt engang i sterk vind. I skogen eller vindstille terreng er det helt kurrant om vinteren også. Vurderer et helsport svalbard-telt til dette bruket. Var gøy dette, en travel småbarnsfar får ikke tid til en sammenhengende tur, så da var dette en ypperlig løsning.
 13. Bestefar min jakter enda elg og driver med stengselsfiske hver sommer. 92 år fyller han til jakta. (han har ikke skutt elg på 7 år da, men han er med)
 14. Dette høres oppløftende ut. Jeg ble fortalt i butikken att denne sekken har utgått fra sortimentet. Men det har vel egentlig ikke så mye å si egentlig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.