Gå til innhold
  • Bli medlem

AlieH

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AlieH

  1. Hei, takk for svaret! Hvor er Hallen?
  2. Hei, jeg fikk ikke noen svar, er det ingen som har gått in nærheten av Åmotdalshytta?
  3. Vi skal enten gå fra Åmotdalshytta til Grævudalshytta som er meget lang, eller fra Åmotdalshytta til Gammelsetra direkte. Begge stier har mye ur/steinete områder hvor man må hoppe fra stein til stein, som jeg oppfatter vanligvis som vanskelig, spesialt i regnvær. Hvilke av disse 2 stier er lettest? Hvor mange timer tok det?
  4. Har noen av dere gått alternativet øst fra Rauddalsbandet fra Leirvassbu til Olabsbu? I Til Fots i Norge står det at det finnes bratt snøfonn ved Rauddalsbandet, og at det finnes et slakere vei øst fra bandet. Vi syntes det var veldig skummelt å måtte gå over den bratte delen, og vil gjøre samme tur neste år men unngå dette. Vet noen om alternativet følger den blåmerkete vinterstien på kartene, eller har noen kanskje en gpx fil som viser alternativet? Alternativet er ikke merket, og vi vil gjerne vete presist hvor stien er.
  5. Er det noen som vi selge eller gi bort en gammel versjon av Til fots i Norge? Jeg skulle gjerne ha en. Jeg er blitt medlem igjen in DNT men det ser ikke ut at man får den.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.