Gå til innhold

Eilif R

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eilif R

 • Bursdag 10. april 1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Ski, sykkel, tur, fluefiske
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Streamstix er et seriøst foretak, så du trenger ikke være skeptisk til nettsiden. Evt kan du søke det opp på Facebook, og ta kontakt med mr Kopperud himself. Usedvanlig hyggelig og hjelpsom kar. Jeg bruker Streamstix selv, og er kjempefornøyd. Har fire forskjellige stenger til ørret og sjøørret. Bortsett fra Competitionstix som er ganske krevende i mine øyne, er stengene veldig enkle og kaste med og du sliter deg ikke ut.
 2. Bra! Jeg har en litt mindre sekk til skigåing uansett, så det blir ikke noe problem for meg. Utover det er jeg litt overrasket at jeg med min høyde ligger ganske nærme medium størrelse mht størrelsesguiden. Krysser fingrene for at L er ok. Skryt er viktig, ser at jeg har skryti på meg et par cm i forrige post. Jeg har aldri vært 185, og kommer nok aldri til å bli det heller
 3. Fjellsport har igjen 1stk grønn og 1stk rød Atmos AG 65 i LARGE til 1600,-, løp og kjøp! Jeg er 185cm og tok sjansen på L, tror det skal gå greit.
 4. Jeg har siklet litt på denne sekken, da min Bergans Glittertind 70L rett og slett ikke passer, og havner snart på Finn. Har prøvd den i butikk, men stusser litt over lommene på hoftebeltet. Hva er din(eller andres) erfaring sålangt, kommer du borti disse med armene når du går, eller er det helt problemfritt og god klaring? I butikk virket det litt merkelig, men jeg antar det blir anderledes i reell bruk.
 5. Jeg har hatt min Finnskogen(lydløs) bukse/jakke i over 15år. Har brukt den på alt av skogsturer, fjellturer, fisketurer og på jakt etter rype og skogsfugl. Buksa er helt klart brukt mest.Den gangen mener jeg det var to modeller(?), en som var lydløs og en som var litt mer hard/bråkete i stoffet. Den var også noe rimeligere, selv om begge modellene hadde veldig høy pris. Slitestyrken i buksa er helt vannvittig, men jeg har nå de siste ukene tulla det litt til mtp vask/impregnering, så den er ikke lenger vanntett. Heller det motsatte Som du sier; jeg vil ikke anbefale den som turbukse. Men som jaktbukse til for eksempel skogsfugl er den perfekt. Hvis de som blir solgt idag er av samme kvalitet som den jeg kjøpte, så er det isolert sett et veldig, veldig bra produkt. Det er bare bruksområde man må tenke litt på. Jeg er selv på utkikk etter noe regntett til bruk på lange turer på vidda etc, så skal Finnskogen få lov til å dekke de andre bruksområdene i fremtiden.
 6. Jeg har testet ut Sea to Summit Nylon Tarp Poncho i noen dager nå, og det fungerer dårlig for min del. Knappene går for lett opp. Det at den har knapper i sidene gir store åpninger. Dette er bra for ventilasjon, men tar jo tak i alt som er av vind. Kondenserer lett hvis du tuller den rundt deg evt bruker belte etc for at den ikke skal flagre rundt Skal ikke mye vind til før det blir ganske frustrerende/flagrende. Helt latterlig pris. 600,- på Oslo Sportslager er et ran. Har 70l sekk og synes det ble veldig masete å få den over. Mulig det finnes noen smarte triks på dette området, men i litt vind og regn blir det en fin test på om man trenger sinneterapi Som de andre sier; prøv noe billige greier først og se om dette er noe for deg. For min del ble ikke dette det helt store som du skjønner
 7. Da må du også være forberedt på en smekk hvis oppsyn eller grunneier dukker opp.
 8. Gikk det greit å reklamere? Jeg har nylig kjøpt Alfa Bukk for ti dager siden, og har til nå 25-26t med 20kg sekk på Hardangervidda og Norefjell. Ikke sett noe som tyder på sprekk, men det kan selvfølgelig komme i tiden fremover. Utover det er støvlene veldig bra, god comfort og vanntett under elvekrysninger og trasking i våt snø/myr/søle. MEN dette er i mine øyne ikke hardcore støvler til tunge vandringer og 30kg sekk, for de som driver med slikt. Har inntrykk av at ankelstøtten ikke er sterk nok til det, men har funket bra hittil til mitt bruk. De er også 1kg lettere enn mine gamle, og det merkes! Visstnok veldig viktig at man ikke impregnerer de, da slutter de å puste, Slitestyrken kan jeg naturligvis ikke si noe om, men er ikke redd for at de skal bli revet opp slik det har blitt kommentert tidligere i denne tråden. Jeg ble anbefalt av Oslo Sportslager å bruke de med BD Insoles WELLNESS T7 Low arch såler, det funket ikke(600 rett i da**). Så det gjenstår å finne riktig såle for min del.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.