Gå til innhold

stinger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om stinger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Må ikke handle i år, men hadde vært fint å bruke det nye teltet allerede i høst. Takk for tipset, men SL er ikke aktuelt tror jeg...
 2. Takk, du har helt rett, jeg så feil Vanlig Ringstind 2 er vel en noe eldre utgave kanskje?
 3. Takk folkens! Jeg klipser sjelden, eller aldri av innertelt så det spiller ikke så mye rolle for min del. Takk for tips, men jeg ser XXL selger Ringstind light 2 enda litt billigere.
 4. Takk for alle svar! Fortsatt i tenkeboksen, så alle innspill mottas med stor takk! PS. Hadde vært interessant om noen har erfaringer med sandfargen til Hilleberg.
 5. Takk for svar. Hvis det blir Hilleberg, så blir det sandfarget
 6. Jeg tenker å kjøpe nytt enmannstelttelt, hovedsakelig 3-sesong. Jeg har allerede har et Helsport fjellheimen 3 camp fra før. Jeg har funnet to telt, Hilleberg Akto og Helsport Ringstind light 2 (ikke super light) som jeg tror dekker mine behov mht. til plass og vekt. Er det noen som har begge teltene som generelt kan dele sine erfaringer? På mitt Helsport fjellheimen har jeg hatt litt problemer med at innerduken klistrer seg til ytteraduken i beinenden. Dette er veldig irriterende. Nå leser jeg at flere har problemer med at innerduken klistrer seg til ytterduken på Ringstind, spesielt i hodeenden. Jeg kan ikke se at dette er noe problem med Akto. Er det noen som kjenner til om det er større klaring mellom inner og ytterduken på Hilleberg vs Helsport? Da jeg var på fjellet i sommer så jeg flere Hilleberg telt. Er det bare meg, eller er den nye grønnfargen til Hilleberg svart? Svart er ikke mitt førstevalg, men det kan jo tenkes at fargen blekner i solen over tid. Første som slo meg var at det må bli ganske hett i teltet når sola får stått på duken... Er det noen som har erfaringer med sand-farget Hilleberg? På forhånd takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.