Gå til innhold

ilyslo

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ilyslo

  Klatretopper i Jotunheimen for nybegynnere

  Gikk Soleibotntraversen med fører i fjor i regnvær. En fin tur med mye toerklatring. Porten til Galdhøpiggen må prøves. Lett tilgjengelig, men over bre til innsteget?
 2. ilyslo

  Klatretopper i Jotunheimen for nybegynnere

  Takk for inspirerende respons! Torfinnstraversen og Store Austabotntind frister veldig å prøve uten fører. Har planer om Skagastølsryggen og Styggedalsryggen med fører i august. Greit å lære ytterligere metodevalg av erfarne førere, som f.eks korttauing som blir mye brukt. Ivar:)
 3. Har klatrekurs, men trenger noen fine klatretopper med enkel vanskelighetsgrad for oss som trenger tid på klatredelen, og lite kø og stress.
 4. Har planer om ein hausttur til Lodalskåpa. Nokon som har info om sprekkene mellom Veslekåpa og toppen, og forholda på platåbreen mellom varden over Brattebakkane og Ståleskardet? Det hadde vore fint då det kan ligge nysnø der når vi evt kjem forbi i beg av oktober.
 5. Vurderer å gå Josten på langs, men fryter en slitsom tur med mer enn utrivelig tyngde på sekken (20-25kg?). Er det noen som har erfaringer med dette?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.