Gå til innhold

tshansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 464
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  tshansen ga poeng til Prebb i Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud   
  Hentet reinsfjell 3 pro nå. 1549,-
  Regner med xxl ikke kommer hjem til meg for å kreve mer penger. 
 2. Liker
  tshansen fikk poeng fra zimwalker i Den ultimate turkniv finnes den   
  De har fått kjørt seg i påsken, Casstrøm knivene mine! Tror det er beste knivene jeg har...

 3. Liker
  tshansen fikk poeng fra varmtvann i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Ja, om du så bare går for et point and shoot så er det way better enn de kursiv greiene der  For du tar fine bilder, bare så synd at det er grøt på linsa  
 4. Liker
  tshansen ga poeng til varmtvann i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  😂 Tar bilder med et dårlig mobilkamera på en herpa mobil. Har liksom gitt det opp. Men tror jeg snart skal plukke frem et ordentlig kamera og ta med på tur, nå som totalvekta går ned på vårparten. Gikk en naturfotograf rundt vannet her etter at jeg posta i stad, så fikk litt inspirasjon til å dra fram fullformat. 
 5. Hehe
  tshansen fikk poeng fra varmtvann i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Du må pusse linsa, eller la kamera rekke å finne fokus før du knipser bildene dine. Ikke et av bildene dine er i fokus
 6. Liker
  tshansen ga poeng til varmtvann i Hvor har du vært på tur i dag - 2019!   
  Liten overnattingstur til Paddetjern i Østmarka. Stille og rolig, bare meg og paddene 😁 våknet til stor måne i løpet av natta. Glemte bestikk så måtte spikke meg en skje og gaffel. 
   


 7. Liker
  tshansen fikk poeng fra Kristian J. Vabø i Den ultimate turkniv finnes den   
  De har fått kjørt seg i påsken, Casstrøm knivene mine! Tror det er beste knivene jeg har...

 8. Liker
  tshansen ga poeng til Brian Berntsen i Turkart på mobiltelefon   
  Hei,
  ser at noen etterspør Android app. Jeg holder på å utvikle "Fjellsti" og "Fjellsti Lite". Begge app'ene er gratis og har offline kart.  
  "Fjellsti Lite" finnes både på Android og IOS. "Fjellsti" har vi dessverre kun på Android for øyeblikket og ligger i Play store som Beta. (vi holder på med ny layout og forbedringer på "Fjellsti" app'en).
   
  "Fjellsti Lite" er mest beregnet for de som kun trenger basic kart funksjonalitet. "Fjellsti Lite" finnes både på Android og IOS. 
  "Fjellsti" er beregnet for de som ønsker litt mer avansert tur informasjon. Vi håper at Fjellsti blir en fullverdig tur app etterhvert som vi får lagt på mer funksjonalitet.
  "Fjellsti Lite"
  - Offline kart lagring (cache). Man kan velge område og detaljeringsnivå.
  - Norske kart fra kartverket. (Topo, TopoRaster og Sjøkart)
  - Verdenskart fra Mapbox og Fjellsti. (Vektor og Bilder)
  - Stedsøk (Kun Norge foreløpig)
  - Veibeskrivelse til steder (Kun Norge foreløpig)
  "Fjellsti"
  - Offline kart lagring (cache). Man kan velge område og detaljeringsnivå..
  - Norske kart fra kartverket. (Topo, TopoRaster og Sjøkart)
  - Verdenskart fra Mapbox og Fjellsti. (Vektor og Bilder)
  - Over 11000 turer/ruter du kan følge og se bilder fra.
  - Lagre dine spor. Man kan også lage offentlige ruter slik at andre kan få oppleve de samme turene som du har gått.
  - Top 10 turer i ditt område. (her vil listen bli bedre etterhvert som flere bruker app'en)
  Vi har planer om å legge inn høyde meter, rute planlegger og annen funksjonalitet etterhvert. 
  Høres det ut som en app for deg. Så kan du prøve dem ut her :
  "Fjellsti Lite" 
  IOS : Skjult lenke - logg inn for å se den
  Android : Skjult lenke - logg inn for å se den
  "Fjellsti" (NB !!! Du må kanskje tillate å installere Beta versjoner på din telefon før du får installert den fra Play Store)
  Android : Skjult lenke - logg inn for å se den
  Facebook: Skjult lenke - logg inn for å se den
  Instagram : Skjult lenke - logg inn for å se den
  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål. Du når oss også på: support@fjellsti.no
  God Påske
  - Brian


 9. Liker
  tshansen ga poeng til Leif88 i Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm   
  Noen av dere som har denne, som har brukt mye "vanlig" hengekøye? Er den verdt prisen om man allerede har en hengekøye?
 10. Liker
  tshansen ga poeng til a_aa i Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm   
  Satte en StormSure Tuff-bot over hullet, men det virker ikke som det festet seg skikkelig, så materialet der er nok silnylon, antar jeg - litt mer plunder å reparere, men det går nok greit. Uansett ligger riften sånn plassert at den ikke får de største påkjenningene og skulle den mot formodning spjæres videre, ville det stoppe i sømmene som ligger tett inntil på hver side. Så jeg lot rift være rift, og tok heller med køyen på kombinert køyetrening og solbading  

  Skikkelig god plass på sidene, også utenfor lommene. Men den føles slett ikke for stor, den er akkurat passe for meg  
  Ingen grunn til å deppe over små rifter og andre bagateller - det er jo vår!

 11. Liker
  tshansen ga poeng til zimwalker i Den ultimate turkniv finnes den   
  For de som måtte ha interesse av kniver fra Casström:  Foruten direkte bestilling fra Casström Skjult lenke - logg inn for å se den så har Outnorth  brukt å ha Skjult lenke - logg inn for å se den av modellene til Casström tilgjengelig. Oppdaget nylig at det dukket opp en annen webshop, Widforss.no som også førerer Skjult lenke - logg inn for å se den  Ser ut til at det kan lønne seg å bestille der, gitt at man må betale fortollingsgebyr i tillegg til norsk moms (etter fradrag av svensk moms hos Casström) ved egen innførsel fra Sverige. Ikke store forskjellen, men dog.
 12. Hehe
  tshansen ga poeng til Johanks i Den ultimate turkniv finnes den   
  Denne henger nok på hoften min nå 🙂
 13. Liker
  tshansen fikk poeng fra valle i Si opp jobben. Ønsker meg en pause og noen langturer, før jeg finner ut av hva jeg vil gjøre videre.   
  Det er ingen ting som er så destruktivt som å sitte hjemme å stirre i pc'skjermen! Med en gang man begynner å gjøre noe kreativt, forsvinner de problemstillingene helt. Det handler om å lære å leve i nuet. Å tenke på hva som var, eller hva som kommer er en av de største folkesykdommene i Norge for tiden. Vi er så bekymret for alt mulig at nesten alle har en eller annen form for psykisk diagnose. 
  Det er helt normalt å få en liten reaksjon, men løft deg ut av stolen, begynn å planlegg i det små, kom deg ut på tur, besøk nye steder, ta med deg telt... kom deg ut og vekk fra huset/bolig å kjenn hvordan tankene og eventyrene gradvis tar tak å du skaper en helt ny hverdag.
  Personlig er jeg på tur hele tiden, enten er jeg på tur, ellers så drømmer jeg meg på tur. Å nesten uten unntak, får jeg en sinnsyk hjemlengsel på 3- 4 dagen! Nesten helt tullete emosjonelt. Griper meg noe helt fryktelig, å nesten tar vekk gleden av å være på tur den dagen. Men nå er jeg klar over det, jeg vet det kommer og tar brodden av det når jeg begynner å kjenne på det, samt blir destruktiv. For å avbryte turen er ikke aktuelt. Når man da kommer seg forbi den dagen.... Ja så kan jeg være vekke i 2 måneder uten å tenke så mye mer på det
  Vi frykter alle det ukjente? av en eller annen merkelig grunn. Kanskje derfor så mange er religiøse å vil tviholde på overbevisningen på at det aldri tar slutt. Vel livet tar slutt, det er vel det enste som er helt sikkert. Se tilbake på hvilke planer du hadde når du var 15? 18? 25? eller kanskje 30? Har de planene noen gang gått som planlagt? Livet er en merkelig dynamisk greie, vi bekymrer oss for en framtid som mest sannsynlig aldri blir å skje. Vi har en unik evne til å tilpasse oss og i verste fall overleve på! Så uansett hvor mange dører du lukker, vil det alltid åpnes et vindu eller en liten lufteluke i andre enden  
 14. Trist
  tshansen ga poeng til a_aa i Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm   
  I dag skulle jeg hjelpe en kompis på Sotra med noe arbeid på den relativt store hustomten hans, og på den tomten er det en del store trær.  Ergo ble vi enige om at skulle vi kjøre testoppsetting av hengekøye før "anleggsarbeidet" tok til  
  Det ble egentlig både fiasko og suksess... Fiaskoen bestod av at aller første gangen jeg la meg på plass i køyen, vippet hodeenden lenger ned enn ventet, og der traff den en liten plankestabel. Det hadde vært null problem, hadde det ikke vært for at den øverste planken hadde en skue stikkende opp - og den lille rakkeren greide å lage en flenge på ca 1,3 cm i duken i bunnen noen cm fra kortsiden, og et knøttlite hull i liggeunderlaget samme sted  Da fikk jeg jo anledning til å teste repkit - og repkitet for liggeunderlaget funket upåklagelig, ila en drøy halvtime var det tett igjen (vha tre lag med lim over hullet, uten bot). For køyen var det intet repkit - men jeg tok sjansen på å teste litt mer selv med rift i duken.

  Da jeg bestilte, hadde jeg i bakhodet at jeg kunne selge køyen videre med lite tap om jeg ikke likte konseptet, og da er jo ikke sånne ting veldig salgsfremmende - men heldigvis kan jeg si at det neppe blir aktuelt å selge uansett  Dette var rett og slett usedvanlig behagelig! Fikk testet ulike måter å entre køyen på, og tror jeg kommer til å ende med å gå inn fra skrå på babord side. Det føles mest naturlig for meg med styrbord side, men slik myggnettingen er festet er det en fordel å ha vent seg til å bruke babord side - da kan nettingen åpnes i kvart lengde, og man kan komme seg ut og inn uten å slippe inn mer flygende jævelskap enn nødvendig. Sier meg ellers helt enig med dem som har sagt at det er en betydelig lunende effekt av den nettingen når det er kjølig vind  
  Må sjekke ut beste måten å bøte på riften i bunnduken - siden den er plassert dønn på midtaksen til køyen, føler jeg meg trygg på at det kan gjøres på en måte som ser pent ut. Sjekket om jeg får til å bruke symaskinen min i det området riften er, og det er uproblematisk. Skal sende en epost til Amok, og høre hva de anbefaler som reparasjon - og om de evt kan sende meg en bit grønn duk.
  Men for påsken blir det vel en midlertidig reparasjon. Noen som vet om det er silikonert nylon her? Hvis ikke burde vel en kraftig tape gjøre susen enn så lenge.  
 15. Liker
  tshansen fikk poeng fra mariaha i Overraskende om XXL   
  Jeg tror dette kommer litt an på hvem du møter i butikken. Selv har jeg opplevd det motsatte... at sko prøvd og brukt gikk helt fint å bytte inn igjen da de var for små. Hvordan skal du være 100% fornøyd uten å prøve skoene? 
  Det jobber ofte en del ungdom/studenter (kanskje) på disse butikkene, og de er kanskje litt usikker på hva de forskjellige reglene er. Eller rett og slett ikke tørr å ta en beslutning der og da! Det er ekstremt mange som prøver seg i slike butikker med alle slags finter. Vi som kunder er frekkere enn flatlusa i mange tilfeller. Så, jeg personlig har bare positive og ganske overraskende erfaringer med min lokale XXL butikk :-) 
 16. Liker
  tshansen ga poeng til jakro i Den ultimate turkniv finnes den   
  Kjøpte Fält-utgaven til Casström nå, og jeg måtte betale mva og fortollingsgebyr på vei inn. 
  Passet ikke meg helt, så om noen er på jakt etter denne er det bare å sende en pm. 


 17. Liker
  tshansen ga poeng til Truant76 i Hva har du kjøpt nå!   
  Gratulerer, har en A6000 selv. Veldig praktisk å kunne lade den med en powerbank. Kjøpte inn et ekstra batteri, Duracell, som var halv pris av originalen. Eneste negative kontra min gamle A100 er at med dette kamera kan du bare kjøpe inn renseutstyr til bildebrikken med det samme, hvis du bytter mellom flere objektiver regelmessig.
 18. Liker
  tshansen ga poeng til Bendikb i Hva har du kjøpt nå!   
  En ultralett regnjakke fra Aliexpress som veier 100 gram. Kvaliteten virker bra, men gjenstår å se etter litt bruk. Holdt den under rennende vann med papir under, og holdt unna alt vann ihvertfall 👍 

 19. Liker
  tshansen fikk poeng fra a_aa i Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm   
  Var slik jeg "fant" ut at det var enklest å gjøre det selv a_aa, men det funker bra å brette inn fotenden også, eneste køddet er om du har slik pinne "montert" da spretter den ut eller brekker når du bretter inn fotenden. Så det er nok flere veier til ROME. Man må finne sin måte å gjøre det på  
 20. Liker
  tshansen ga poeng til a_aa i Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm   
  Fant noen tipsvideoer i Draumr-XL-tråden hos Skjult lenke - logg inn for å se den
  Innlegging skrått fra siden, istedet for å brette opp fotenden: 
   
  Noen foreløpige videoer i en google-mappe fra Amok (som lover en opplærings-vlog av høyere kvalitet etterhvert): 
  Skjult lenke - logg inn for å se den
  Selv fikk jeg pakken på mandag, men har ikke tatt meg tiden til å sjekke den ut ennå - det blir forhåpentligvis tid til å gjøre det på ordentlig vis i helgen  
 21. Liker
  tshansen fikk poeng fra Lars Stenseth i Hva har du kjøpt nå!   
  Ble det nytt kamera gitt 🙈
   
   

 22. Liker
  tshansen fikk poeng fra tklami i Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm   
  Må lage meg noen pinner, eller noe slikt selv. Gjerne av litt mykere plast... Men vi får se hva jeg finner. Kanskje slike buksehengere på kleshengere kan passe? 
  Var å kjøpte meg 3 små karabiner på biltema (grønn) til å ha for oppheng av diverse. Blir bra det her  
 23. Liker
  tshansen ga poeng til Memento mori i Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm   
  Amok er ryddig, mottok den nye i dag, etter litt vekslingsproblemer med Postnord. Visste ikke at den lå på butikken alt, postnord har ikke sendt info eller hentekode. Men fikk info om sendingen fra Amok i en egen e-post, de lurte nok på hvorfor den ikke var hentet. Returnerte den gamle. Bra kundeservice av Amok og det har vært en bra dialog med Amok. Alt ok med den nye😀.

 24. Liker
  tshansen fikk poeng fra varmtvann i Hva har du kjøpt nå!   
  Ble det nytt kamera gitt 🙈
   
   

 25. Liker
  tshansen fikk poeng fra Vimsehue i Problemer med luftunderlag   
  Midlertidig fiks, mens jeg var på tur var å ha på dobbel O-ring, den fra pumpeventilen (om du har dette på din) Men fikk ny på garanti uten spørsmål når jeg kom hjem
   
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.