Gå til innhold
  • Bli medlem

jovegar

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei! om sommeren er det veldig ofte at jeg får et skikkelig sug på å kjøre telemark. Men problemet er at jeg ikke vet hvor det går ann å dra midt i sommersesongen. noen som har et sted som de kan anbefale så jeg vet sånn ca hvor jeg kan dra når det blir sommer atter en gang?
  2. Jeg har ikke hatt noen spesielle problem utenom at kanten på skoen er litt vondt hvis jeg legger for mye vekt på bakdelen, ekstra ubehagelig er det etter du har kjørt massivt telemark i løssnø å lårene trenger litt hvile. Kan du ikke prøve å ha i en såle nede i skoen, problemet kan være fordi det er for romslig mellom vristen og foten slik at det gnager og at det ender med at du får gnagsår. Du kan også stramme som bare f, se om det hjelper.
  3. jovegar

    TElemark!!!!

    Hei! Jeg lurer på om forskjellen er stort om jeg for eksempel bytter telemark skoene mine (Scarpa T4) til Crispi CR? blir forskjellen veldig stor siden stivheten mellom de to er store? Den største grunnen er nok fordi at jeg er lei av å ta bort snøen som tilfeldigvis kommer ned i skoen fordi den er for lav, hehe
  4. Hei! Jeg lurer på hvilke telemarkski som passer best for meg hvis jeg skal ha en ski som fungerer like bra i vanlige premparerte løyper som i løssnø?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.