Gå til innhold

Hannegs

Aktiv medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Hannegs

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ble tur over 7 søstre i går Fantastisk ! Tur rapport kommer
  2. Takk for svar. Er jo fra distriktet, utfløttæ, så jeg vet det er folk som må hentes ned. Sist i går. Gått mye i fjell og åser rundt men ikke de Syv Søstre. Får heller ingen med meg, og turene via DNT er fullbooka før man får snudd seg så derfor tenkte jeg å prøve på turen hvis været holder. I verste fall er det mulig å gå ned underveis, ingen skam på "gå ned" hvis været skifter! Regner med å starte så tidlig som fire fem, og heller kunne bruke dagen hvis været tilsier det. Ikke gått type hytte til hytte turer. Fjellturer. Men mest østpå de siste årene. Kart og GPS er must, men går kun alene hvis det ser ut til å bli "klart" vær"
  3. Takk for en fin tur rapport og nydelige bilder Sprekt gjort! Har vært i tvil om jeg skulle "tørre" å ta turen alene, men nå har jeg bestemt meg!! Drømt om turen i mange år, men får ingen med meg! Så blir været som meldt fredag skal jeg prøve!!
  4. Hei, noen som har gått de sju søstre i løpet av de siste ukene og vet om det er godt merket? Er det idioti å gå den alene? Er turvant og seig Tenkte å gå turen fredag. Takker for svar. Hanne
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.