Gå til innhold
  • Bli medlem

asse22

Aktiv medlem
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om asse22

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, Noen som har tips til organisering av utstyrsboden, og som gjerne vil dele noen erfaringer. Boden vår er et kaos og jeg har som et av flere prosjekt for høsten og skape litt systematikk i sakene. Noen som har erfaringer med gode hyllesystemer eller annet. Alt mottas med takk!
  2. asse22

    Mjølkevegen

    Hei. Planlegger å sykle deler av Mjølkevegen mellom Beitostølen og Gol ila sommeren. Dette er en tur som går langs mye innmark og med mye beitedyr, men planlegger i utgangspunktet for bruk av telt. Noen som har erfaring med å telte på denne turen?
  3. Noen som vet om det er hjotelusfluer i Vassfaret? Planlegger en tur dit, men de fluene er så himla irriterende. Har søkt litt på nettet så trenger ikke generelle svar om utbredelse.
  4. Takk Arve. Synes originalen har fungert utmerket med tanke på størrelse. Men enig når jeg det gjelder kompresjonsreimer.
  5. God tur! Flott område dette
  6. Har et TNF VE 25 telt. Valgte en dårlig teltplass da teltet ble angrepet av noen kuer på sommerbeite mens vi var på tur. Alt var like helt bortsett fra at jeg aldri fant igjen teltposen. Noen som vet hvordan jeg kan bestille ny teltpose? Ser ut som butikken North Face hadde i Oslo er lagt ned? Eller er det noen som har målene på baggen, så skal jeg vurdere å sy en 👀 Takk for hjelpen.
  7. Har som innlegget over her gått fra Hallingskeid på ski. Vi omgikk Skrulsvatnet på nordsiden. Husker det var en del mikroterreng der, men burde være helt greit på sommerføre. Sørsiden vurderte vi ikke som følge av bratt terreng. Så om det er farbart på sommerføre må du vurdere selv. Legger ved et bilde av vannet. Det er jo en annen årstid, men gir et inntrykk.
  8. Hei Jeg har en MSR XGK Expedition (modellen før EX). Noen som vet om denne brenner på gass? Jeg tror egentlig ikke den gjør det, men hvis har gjort dette, tar jeg gjerne imot en tilbakemelding.
  9. Glemte helt å svare. Jeg har samme ståltråd i min XGK. Dro den frem og tilbake flere ganger, og da løste det seg. Nå brenner den veldig bra. Tror også i mitt tilfelle at avleiringen lå i forvarmingskanalen. Den gule flammen kom på nøyaktig samme sted hver gang.
  10. Hei Jeg har en MSR XGK som for tiden brenner en gul flamme. Jeg har forsøkt, to ganger, å rense hele primusen inkl. dysa, skiftet primusbensin, skiftet filter i pumpa og forlenget forvarmingen, pluss flere ting, men den gule flammen gir seg ikke. Noen som har noen forslag til hvordan jeg kan få løst problemet? Det er korrekt dyse (GK) som sitter på, etter hva jeg kan se. Denne har heller aldri vært skiftet fordi jeg har aldri brent annet en bensin med primusen. Forslag til tiltak?
  11. Takk. Blådalshytta ser spennende ut. Vet dere noe om Inste Botnane?
  12. Hei Noen her som vet noe om det er åpne hytter i Kvinnherad. Tenker da spesifikt på området rundt Blådalen sør for Fonna. Finner lite info på nettet. Mulig Sunnhordland Kraftlag er de rette å kontakte.
  13. Hei Noen som har noen tips til et bra mellomlegg for et par kortfeller? Papiret til Åsnes henger bare igjen på fellen når jeg drar det av. Asse
  14. Hei Hvilket "oppsett" bruker folk på randostøvlene/toppturstøvlene på oppturen? Jeg har prøvd litt forskjellig, for eksempel med hvilke spenner man fester, og tenker å høre litt erfaringer fra andre. Når det gjelder fellene pleier jeg bare å klistre dem sammen, lim mot lim. Hva gjør dere andre? Pleier dere å ta med plastbelegget? Hva anbefaler utstyrsprodusentene? Asse
  15. Når du sletter gjeldende spor, sletter du det da for godt eller lagres det? Vil gpsen automatisk starte nytt spor når det er gjort?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.