Gå til innhold
  • Bli medlem

Renate Fredriksen

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Renate Fredriksen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Oppskriften jeg bruker: 200g cc 2egg 160g havremel(havregryn i blender) 80g havregryn 2ssfiberhusk 1ts bakepulver salt 2dl vann 180gr. 40 min. Denne oppskriften gir 8 rundstykker. Prøver å finne en måte å lage de porsjonsvis, i panne, mest mulig tørt
  2. Jeg lager ca sånne hjemme, men har lyst å spare vekt+ ferskt brød;)
  3. Har noen prøvd å tørke cottage cheese? Har planer om pannebrød på ukestur i Jotunheimen, men kan ikke spise mel. Brødmaten min består av litt havregryn, egg, cottagecheese, fiberhusk. Stort sett. Noen erfaringer? Hadde vært deilig med ferskt brød til frokost!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.