Gå til innhold
  • Bli medlem

Travelsquid

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Travelsquid

  1. Takk for god respons. Jeg fant også denne oversikten som gjelder for noen av vannene sør for Fv 337 http://www.bygland.kommune.no/getfile.php/2667689.2244.tedsrxyrvb/Fiske+i+Bygland.pdf Ut over denne oversikten, sammen med VAFA sitt område og Sirdal kortet, ser jeg det som bortimot umulig å finne fiskekort for de andre vannene i Setesdalsheiene. Å finne individuelle grunneiere når man går rundt i heiene med telt, er umulig dersom man ikke har planlagt hver eneste teltplass og fiskevann på forhånd. Da må nesten grunneier skylde seg selv når han/hun ikke er med i et av samarbeidsområdene for fiskekort. Snakket også med STF, og der gjelder medlemskort for Frafjordheiane.
  2. Når det er tomt på kontoret og heller vil bruke tiden på ut.no kartet for å planlegge neste tur.
  3. Vet noen hvor man får tak i fiskekort for områdene sør for Fv337 i Setesdalsheiene og nord for Rv 45 i Frafjordheiane. Jeg har lett i dagevis på nett, men finner ikke noe på dette. Inatur, statskog og vafa.no omfatter ikke disse områdene. Tips tas imot med stor takk!
  4. Hei, Jeg skal snart på tur i Sirdalen og Setesdalsheiene og kanskje en tur innom Hunnedalen. Har noen erfaring med å drikke vannet i dette området? Det er mye Sau, selv over 1000 meter. Skal stort sett gå i traktene fra 500 meter til 1100 meter. Bør man rense vannet (koke, renesetabeletter..etc) eller er det trygt å drikke rett fra bekker og vann/tjern? Mvh, Travelsquid
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.