Gå til innhold

Travelsquid

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fiskekort Setesdalsheien og Frafjordheiane

  Takk for god respons. Jeg fant også denne oversikten som gjelder for noen av vannene sør for Fv 337 http://www.bygland.kommune.no/getfile.php/2667689.2244.tedsrxyrvb/Fiske+i+Bygland.pdf Ut over denne oversikten, sammen med VAFA sitt område og Sirdal kortet, ser jeg det som bortimot umulig å finne fiskekort for de andre vannene i Setesdalsheiene. Å finne individuelle grunneiere når man går rundt i heiene med telt, er umulig dersom man ikke har planlagt hver eneste teltplass og fiskevann på forhånd. Da må nesten grunneier skylde seg selv når han/hun ikke er med i et av samarbeidsområdene for fiskekort. Snakket også med STF, og der gjelder medlemskort for Frafjordheiane.
 2. Du vet det er fellesferie når:

  Når det er tomt på kontoret og heller vil bruke tiden på ut.no kartet for å planlegge neste tur.
 3. Vet noen hvor man får tak i fiskekort for områdene sør for Fv337 i Setesdalsheiene og nord for Rv 45 i Frafjordheiane. Jeg har lett i dagevis på nett, men finner ikke noe på dette. Inatur, statskog og vafa.no omfatter ikke disse områdene. Tips tas imot med stor takk!
 4. Hei, Jeg skal snart på tur i Sirdalen og Setesdalsheiene og kanskje en tur innom Hunnedalen. Har noen erfaring med å drikke vannet i dette området? Det er mye Sau, selv over 1000 meter. Skal stort sett gå i traktene fra 500 meter til 1100 meter. Bør man rense vannet (koke, renesetabeletter..etc) eller er det trygt å drikke rett fra bekker og vann/tjern? Mvh, Travelsquid
×