Gå til innhold

Travelsquid

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Travelsquid

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for god respons. Jeg fant også denne oversikten som gjelder for noen av vannene sør for Fv 337 http://www.bygland.kommune.no/getfile.php/2667689.2244.tedsrxyrvb/Fiske+i+Bygland.pdf Ut over denne oversikten, sammen med VAFA sitt område og Sirdal kortet, ser jeg det som bortimot umulig å finne fiskekort for de andre vannene i Setesdalsheiene. Å finne individuelle grunneiere når man går rundt i heiene med telt, er umulig dersom man ikke har planlagt hver eneste teltplass og fiskevann på forhånd. Da må nesten grunneier skylde seg selv når han/hun ikke er med i et av samarbeidsområdene for fiskekort. Snakket også med STF, og der gjelder medlemskort for Frafjordheiane.
  2. Når det er tomt på kontoret og heller vil bruke tiden på ut.no kartet for å planlegge neste tur.
  3. Vet noen hvor man får tak i fiskekort for områdene sør for Fv337 i Setesdalsheiene og nord for Rv 45 i Frafjordheiane. Jeg har lett i dagevis på nett, men finner ikke noe på dette. Inatur, statskog og vafa.no omfatter ikke disse områdene. Tips tas imot med stor takk!
  4. Hei, Jeg skal snart på tur i Sirdalen og Setesdalsheiene og kanskje en tur innom Hunnedalen. Har noen erfaring med å drikke vannet i dette området? Det er mye Sau, selv over 1000 meter. Skal stort sett gå i traktene fra 500 meter til 1100 meter. Bør man rense vannet (koke, renesetabeletter..etc) eller er det trygt å drikke rett fra bekker og vann/tjern? Mvh, Travelsquid
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.