Gå til innhold
  • Bli medlem

turtroll

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om turtroll

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Jeg ønsker meg en sportsklokke til hverdagen som også gjør jobben når jeg er på topptur. Ønsker meg en variant som gir meg høydeprofiler umiddelbart når jeg er på tur og ikke bare som et sammendrag etter tuen. Jeg har sett meg ut Garmin Vivoactive 4s som jeg også synes er nett og pen til hverdagsbruk - ser at denne klokken har både GPS og barometer. Er det barometer som gjør at man kan lese av høyde på klokken samtidig som man går? Erfaringer med denne klokken? Eller andre alternativer til samme prisklasse, rundt 2500,- ? På forhånd takk :)
  2. Hei! To nybegynnere som vil på tur i sommer søker råd - kan man gå en rundtur i Aurlandsdalen (gjerne 3 dager) eller gås den kun som en strekning? Vet mange tar toget fra et sted og reiser hjem fra et annet, men vi tenkte kanskje å ta bilen og da ville det vært kjekt å havnet tilbake på utgangspunktet :) Alternativt må man kanskje gå dagsturer med utgangspunktet fra turisthytta der? På forhånd takk :)
  3. Er det slik at vi fremdeles får rabatt hos Fjellsport?
  4. Hei! Antakelig et nybegynnerspørsmål her, men er det noen ca tommelfingerregel for hvor lenge en sovepose holder? Jeg har en Bergans Ice 180 som er 5-6år gammelt og som begynner å føles mindre behagelig. Synes ikke det blir skikkelig godt og varmt, men at det heller føles som klamt og litt "råskent" mot huden. Jeg har sikkert ikke vært flink nok til å oppbevare det riktig..det har for det meste ligget komprimert i posen sin i en bod når det ikke har vært i bruk. Tipper det har noe å si for levetiden?
  5. Tusen takk, den linken fungerte som bare det. Ble nytt Exped liggeunderlag - anledning fottur i Lofoten neste uke, blir herlig!
  6. Hei jeg er ny her inne og fikk nyss om at det finnes en rabattkode vi kan bruke på Fjellsport.no (15% kanskje..?). Er det noen som vet hvor jeg får tilgang til den koden..? Takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.