Gå til innhold

turtroll

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om turtroll

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! To nybegynnere som vil på tur i sommer søker råd - kan man gå en rundtur i Aurlandsdalen (gjerne 3 dager) eller gås den kun som en strekning? Vet mange tar toget fra et sted og reiser hjem fra et annet, men vi tenkte kanskje å ta bilen og da ville det vært kjekt å havnet tilbake på utgangspunktet :) Alternativt må man kanskje gå dagsturer med utgangspunktet fra turisthytta der? På forhånd takk :)
 2. Er det slik at vi fremdeles får rabatt hos Fjellsport?
 3. Hei! Antakelig et nybegynnerspørsmål her, men er det noen ca tommelfingerregel for hvor lenge en sovepose holder? Jeg har en Bergans Ice 180 som er 5-6år gammelt og som begynner å føles mindre behagelig. Synes ikke det blir skikkelig godt og varmt, men at det heller føles som klamt og litt "råskent" mot huden. Jeg har sikkert ikke vært flink nok til å oppbevare det riktig..det har for det meste ligget komprimert i posen sin i en bod når det ikke har vært i bruk. Tipper det har noe å si for levetiden?
 4. Tusen takk, den linken fungerte som bare det. Ble nytt Exped liggeunderlag - anledning fottur i Lofoten neste uke, blir herlig!
 5. Hei jeg er ny her inne og fikk nyss om at det finnes en rabattkode vi kan bruke på Fjellsport.no (15% kanskje..?). Er det noen som vet hvor jeg får tilgang til den koden..? Takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.