Gå til innhold

Eivindsh

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Eivindsh

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Vi har en DSG som er snart 1.5 år. Den har kun vært med på relativt flate dagsturer i lavlandet opptil 4 timer / et par mil. Jeg har venner som har hatt med DSG til Kjerag, Besseggen og liknende harry-turer. Vår hund følger våre rutiner. Slapper vi av på sofaen en dag, så gjør bikkja det samme. Skal vi på tur er han alltid klar. Vi er typisk på 2-4 turer i skog og mark i uka. Vanligvis 2 timer per tur. Rasen har relativt korte ben, men han kommer seg fint fram, også på de turene hvor det er litt klatring. Noen dager får han kun 2 korte turer (15-20 min). Null problem, men ha i bakhodet at de aller fleste hunder må ha fysiske og mentale utfordringer jevnlig for å trives. Det er en relativt liten hund, så hvis den skal bære kløv er det ikke all verdens den får med seg. Den er korthåret og fryser når det blir kaldt. Vi pleier å kle på ham når vi går turer om vinteren. Ellers så er det en fantastisk hund å ha. Svært lite bråk, rolig og avbalansert. Enkel å trene. Det er nesten ikke noe jakt i rasen, men den er leken. Dette er vår første hund, og vi er helt solgt. Vi kan aldri se for oss et liv uten hund igjen. Vi ønsker etter hvert å ha med hunden på lengere turer (2-3 dager), men vi er relativt ferske på både det å ha hund, og det å fly på tur i fjellet.
  2. Vi var på 800moh og det var god temperatur på natten. Sikkert rundt 15° eller mer. Når vi blåser de opp slik vi ønsker er de faste og fine; kan sette knærne i de uten å være i kontakt med bakken. Det endrer seg som sagt i løpet av 5-6 timer. Så vidt jeg vet har vi brukt de riktig; det er to propper over enveisventiler. Jeg tester uansett litt mer hjemme i stua før vi reklamerer på de. Takk for gode tilbakemeldinger! Eivind
  3. Hei! Vi har kjøpt oss to liggeunderlag av typen Artiach Trangoworld Comfort Air og lurer litt på hva vi egentlig kan vente oss av et liggeunderlag til denne prisen. (https://xxl.no/artiach-trangoworld-comfort-air-195-x-6-5x-9cm-liggeunderlag-bla/p/1098492_2_style) Komfortmessig er de helt ypperlige for oss. Nesten som å ligge hjemme i senga, men jeg måtte pumpe opp mitt etter tre timer da jeg tok nedi bakken når jeg lå på siden. Da klokka ringte etter tre nye timer gikk jeg nedi med rumpa når jeg satte meg opp. Dama kom seg gjennom natta fint med sitt, men hun også gikk nedi med rumpa da hun satt seg opp om morgenen. Begge er helt nye, og dette er første gang vi bruker de. Hadde egentlig tenkt å kjøpe Therm-a-rest, men fikk anbefalt dette i stedet av en som jobbet i butikken. Kan man forvente at et liggeunderlag til ~1000.- skal holde på luften natten igjennom?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.