Gå til innhold

gonefishing

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gonefishing

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. gonefishing

  Fjellvandring og fiske - tips til rute?

  Tror kanskje Rago blir i drøyeste laget mht kjøring og dødtid på rattet når jeg "bare" har en uke totalt. Om været blir hva det lover blir det å kjøre til helgelandskysten og gå syv søstre på tirsdag og dra videre til Børgefjell eller Dovre/ Hjerkinn på tiden som er igjen (væravhengig). Som Yoshi nevner, Glomfjellet står høyt på listen om Rago hadde vært aktuelt. Har lest veldig lite om Làkho. Er det noen som har tilbakemeldinger å komme med på dette området hva gjelder fiske?
 2. gonefishing

  Fjellvandring og fiske - tips til rute?

  BUMP! Er det noen som vet hvordan det er med hund over de syv søstre? Er nord-sør å foretrekke eller motsatt? Mange høydemeter sør-nord i starten, tenker da spesielt på poter...
 3. Hei medlemmer av fjellforum! Meget aktiv herremann har fått tildelt 7-10 dager mellom de siste to helgene denne måneden av kona til å disponere slik jeg ønsker, på fjellet med bikkja, i kombinasjon med fiske. Har vært mye på tur, men nyheten om at en tur kunne arrangeres kom på kort varsel og trenger rett og slett litt input på turer folk kan anbefale, gjerne fra i år hvor snø er borte etc. Har vært på Femunden og i Gutulia i år, samt Hardanger tidligere i våres. Jeg er åpen for å kjøre og har lenge siklet på å dra til Rago nasjonalpark eller Reinheimen uten at dette har blitt realisert til nå. Planen var opprinnelig å gå fra Stabbursnes til Alta, men turmakkeren måtte melde avbud. Om noen er interessert i en felles tur i et fiske (og dessverre mygg)- eldorado fra helgen 23.-24. til søndag 31. er det bare å hoie! "Lokalkjennskap" over fisketeiger er gitt.. Alle forslag tas hjertelig imot!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.