Gå til innhold
  • Bli medlem

kjelli

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kjelli

  1. Nå ligger den på sidene til Norrøna. Ble skuffet over vekten........... Kan man kjøpe en sekk som veier nesten fire kilo?
  2. Det var som f..... Kjøpte ikke den posen for å holde til -5 grader.......
  3. Hei, Jeg har brukt gv truger en stund og har bare positive erfaringer, skikkelig canadisk kvalietet. Tror de har bedre bindingssystem.
  4. Min Alta revnet innvendig i sømmen etter kun kort tids bruk. Er også veldig skuffet over at den er veldig kald om høst og tidlig vår. Ikke spesielt god å ligge i heller, som det skrytes av. Måtte kompensere med en vinterpose når det er kaldt, en Nanok dunpose. Det kaller jeg ligge komfort!! Bytter ut Alta`en så fort som mulig, med lett dunpose i stede!!
  5. Ser jo at vinneren i Villmarksliv er Norrøna Synkron 100, og den veier jo nesten 4 kilo. 4 kilo er mye vekt..... Ser også at en annen i testen, Berghaus C7 2 Series (90 + 10 liter), veier 2,8 kilo. Ikke like god å bære vist, men mye vekt å spare. Kan forskjellen være så stor?
  6. Hei, Noen som har noen tips til en lett sekk på 80-100L? Er ikke folk så opptatt på vekt her som på andre ting? Går lav vekt ut over bærekomfort?
  7. Når alt kommer til alt, så tror jeg ikke de er så bra....... Helsport og Hilleberg er nok lettere, større og tåler mer. Synd, for de er ofte spennende.
  8. Er det virkelig plass til to voksene personer i Ringstind 2? Finnes det noen gode alternativer hvis man nesten vil ha det like lett, men kanskje noe mer plass? Takk for fint forum!!
  9. Hei, Ikke lett å finne det perfekte teltet. Kan noen hjelpe meg med noen innspill på, Det beste to manns lettvektes telt? eks. Ringstind 2 Det beste to manns teltet hvor man får stor plass i forhold til vekt? eks. Helleberg Kaitum. Finnes det en mellomting mellom disse to typene, eller er det enten eller?? Har i dag et Ajungilak telt, med det er veldig lavt under taket, stort i pakkvolum og tungt. Tusen takk!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.