Gå til innhold
  • Bli medlem

carlings

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om carlings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Olala. Hallo, Mammut! Det var utrolig betryggende å høre. Da ble det åpenbart helt feil å sjekke mot de andre Rainspeed HS-jakkene, og jeg slår meg til ro med at dette var et godt kjøp likevel. Tusen takk for svar!
  2. Huh. Takk for tips. Dette med egne outlet-utgaver er noe jeg ikke hadde tenkt på, virker logisk. Samtidig: Én ting er å lage billigutgaver med dårligere stoff/konstruksjon, som kunden muligens ikke legger merke til, men å merke som Goretex Active er jo noe annet.... da må jo jakken også ha det, hvis ikke er det jo juks og villedende markedsføring? Selv outlets kan vel ikke selge "fake"-produkter? Så vidt jeg vet, bærer det merket et krav til ikke minst hvordan jakken er satt sammen også. Igjen skal jeg ikke konkludere enda, men det er i alle fall noe jeg vil komme til bunns i. Jeg er ferdig med å google, finner ikke igjen jakken jeg har kjøpt noe sted. Jeg har nå kontaktet GoreTex i USA og venter på svar. De bør være behjelpelige, er jo i deres interesse også at kun merket deres brukes om jakker som faktisk bærer teknologien deres. Sport Outlet holder også til flere steder i landet, og muligens får de alt fra samme sentrallager og muligens importør. I så fall kan jo dette være ganske utbredt.
  3. I butikkene hos Sport Outlet i Oslo selger de Mammut Rainspeed-jakker som alle bærer Goretex Active-lapper. De er da også priset deretter, til 1750, som indikerer at veiledende pris ligger et sted over 3000 (?). Jeg har lenge jaktet en rimeligere Goretex Active-jakke og synes prisen virket god. Så jeg kjøpte en, uten at jeg kjente denne modellen fra før. Det har sikkert andre her gjort og. Men nå lurer jeg på om jeg er lurt (uten at det nødvendigvis er Sport Outlets skyld). For det første: Mine google-søk viser ingen tegn til at Mammut har noen Goretex-varianter av sin Rainspeed-jake! Jeg finner kun én i dame- og herrevariant, kalt Rainspeed HS. Men denne er laget i 2,5 lags DryTech-materiale med 10.000mm vannhøyde. Ikke et vondt ord om det, men selvsagt noe helt annet. For det andre: Alle søk etter "Mammut Rainspeed" på prisjakt.no viser denne varianten, som koster under tusenlappen andre steder. Jakkene Sport Outlet selger har et litt annet navn, Rainspeed BS i stedet for HS (se bildet), som forsåvidt åpner for at det er en dyrere variant --- men jeg finner ingen spor etter denne jakken andre steder. For det tredje: Jeg lot meg overraske hvor mykt og deilig ytterstoffet føltes, som også var en grunn til at jeg kjøpte jakken. Andre Goretex-jakker jeg har prøvd ha vært mye stivere. Nå tenker jeg selvsagt at dette kan ha en naturlig grunn... Er skikkelig forvirret, noen som vet hva som foregår? Jeg vil presisere at jeg ikke anklager noen her, jeg ønsker kun å forsikre meg om at jeg faktisk har en Goretex Active jakke. Det finnes sikkert mange forklaringer, inkludert en mulig feilmerking. Det er i så fall menneskelig, men da sier jeg gjerne ifra til butikken slik at nye kunder blir riktig informert.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.