Gå til innhold
  • Bli medlem

tomarild

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Boka til Lars Nilsen kjøpte jeg i sommer, og til tross for at Lars ikke skjønte hva han gjorde aleine der oppe på vidda - så fikk jeg allikevel lyst til å gjennomføre en slik tur. Har merket meg hva Lars skriver om denne strekningen, og leser sikkert boka et par ganger til før jeg eventuelt reiser avgårde.
  2. Hei igjen! Tusen takk for fine og hjelpsomme svar. Siden sist har jeg fått tak i Turistforeningens årbok fra 1974, hvor det også er skrevet om en tur fra Bergen til Oslo. Alle svarene deres har vært til stor hjelp. Finner dere ut mer om denne strekningen, så tar jeg imot all informasjon med åpne armer. Spesielt ting som vedrører stykket fra vidda til Bergen. Der er jeg usikker. Lurer også på hvordan og hvor folk har plassert ut forsyninger og slikt. Tar også gjerne imot bilder fra denne strekningen også. Hilsen Tom Arild
  3. Hei! Da er alle gavene åpnet, og meget gledelig fant jeg mye turutstyr under juletreet. Blant annet tursag, ull-undertøy, hansker, bok om Hardangervidda med mer. Jeg har for en stund siden bestemt meg for å gå fra Bergen Sentrum og til Oslo på sommerstid. Men, jeg synes det er vanskelig å finne informasjon fra folk som tidligere har gått denne distansen. Er det noen av dere som har gjennomført en slik tur, og som kanskje har gode rutetips? Eventuelt om dere vet om bøker, tidsskrifter eller lignende som omhandler samme strekning? God jul forresten!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.