Gå til innhold
 • Bli medlem

Basecamp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Basecamp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tok kontakt med Norrøna Toppers! Når det gjelder innstramming av hoftebeltet så er det slik som det var på det gamle sekkene. Hva skal du med regntrekk når du kan kjøpe deg enn vanntett sekkpose som du har innvendig i ryggsekken? Da slipper du styret med å ta på regntrekk og du vil alltid ha det tørt i sekken. Med tanke på kryssing av elver og velting med kajakk/kano. Jeg bestilte sekkpose som passer Reconpacken fra Norrøna for 199 ;- og fungerer utmerket.
 2. Merkeverdig! Bergans Alpinist 110L hadde ingen åpning i front. Trodde disse to sekkene var helt like. Bare størrelsen som var forskjellen. Para Rangeren har bare 1 stk glidelås på siden og ikke helt rundt av front.
 3. Da har jeg endelig bestemt meg for Norrøna Reconpack! Komforten er bare overlegen blant det andre sekkene jeg prøvde og ikke minst åpningen av toppen er noe større. Jeg har snakket med Norrøna og det kan sy inn ekstra feste anordninger til eget ønske, samt glidelås på siden uten ekstra kostnader. Det må jeg si er en veldig god service! Hva mener du eifu med att det er ingen åpning i midten ala Bergans? Vist det er sideglidelåsen i front du mener så har Para Rangeren det på sin nye sekk. Bergans Alpinist derimot har ingen!
 4. Bergans Poverframe har jeg ikke prøvd siden jeg ikke kunne bruke Alpinist sin sekk. Regner med det er like brett og voldsomt hoftebeltet på Powerframen som det er på Alpinisten?
 5. Prøvde ut mitt Reinsfjell SL2 i Tafjorfjella nå forrige helg. Må si jeg ble imponert over den gode ventilasjonen teltet har, selv når det var en del regn og nedbør. Det jeg likte best var høgden og 2 stk. åpninger til fortelt. Helt konge å kunne koke mat i det ene og bruke det andre til bagasje! Passet meg helt utmerket
 6. Har faktisk planer om å investere meg i en Ally kano og da kan jeg sikkert få bruk for rammesekken
 7. Man kan vel også ta av rammen og bruke den til å bære andre ting med. Må vel være ideelt til å bære en Ally kano. Det er vel ikke så gode å bære langt med den originale Ally sekken.
 8. Hei. Jeg sitter med det det samme dilemma som deg. Jeg fikk min Recon Pack i dag gjennom XXL nettbutikk og fikk låne Para Rangeren og Bergans Alpinist på Sport1. Har nå prøvd ut alle 3 sekkene med ca.30kg oppakning. Bergans Alpinist sitt hofte belte var for bred og for voldsom. Manglet også sideåpning. Men ellers gode feste anordninger til isøks og truger. Para Rangeren som sagt ovenfor mangler korsryggpute men jeg følte ikke den store forskjellen. Den har også sideåpning som er veldig hendig, til å få tak i jakken uten å måtte åpne toppen. Norrøna sin Recon Pack satt som ett skudd og var veld
 9. Hva skal man med regntrekk når man kan bruke en Poncho? Jeg bruker helsport sin fjellduk som kan brukes til poncho og er storfornøyd!
 10. Anbefaler deg til å lese denne linken: [Hidden Content] Jeg bruker kun soveposer i dun. Sparer mye vekt,plass og er mye mer komfortabel. Du skal ikke gå etter hvor mye soveposen tåler i ekstreme forhold, men se heller på hva komfort temperaturen ligger på. Jeg har forelsket meg i Marmot sine dun soveposer. Spesielt Marmot Sawtooth 3 sesongs sovepose som du får utrolig mye for pengene. Denne soveposen som du har bilde av er mest sannsynlig alt for lang til deg (220cm). Alt for stor sovepose vil du kunne begynne å fryse i på grunn av for lite isolasjon og for mye luft.
 11. Hadde nok heller prøvd ut noe som var mindre og lettere til ukesturer. 85L håller i masse.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.