Gå til innhold
 • Bli medlem

SAGB

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nei, jeg sier ikke noe om at urskog nesten er ugjennomtregelig...
 2. SAGB

  Mat i fjellet

  Tusen takk for mange gode forslag! kom gjerne med flere
 3. Vil ikke kalle det fasit i den forstand, men det er faktsik sannheten. Du sitter iallefall LANGT i fra med sannheten, har aldri hørt så mye pisspreik fra noen som jeg har hørt fra deg!
 4. Har kanskje kikka på kommunedelplanen?? Utdrag fra vgb: "Og tenk om naturvernerne hadde satt seg inn i kommunealternativet, da tror jeg mange ville endret mening. For selv om verneomerådet er på "bare" 100 000 mål, har også de berørte kommunene sammarbeidet om en kommunedelplan for et omeråde rundt verneomerådet på bortimot 400 000 mål til. Her er det restriksjoner på hva slags inngrep som kan utføres i området. Og alle saker må fremmes gjennom reguleringsplaner som må godkjennes av fylkesmannen for å kunne gå gjennom."
 5. Jeg har da aldri sagt at det er fasit! Jeg mener det samme..
 6. Ja så vi skulle latt være å høgge i det heletatt da mener du??
 7. Ja jeg har vært i skogen ofte, nei skogen er ikke ugjennom trengelig fordi den er blitt skjøtta! DET burde du da klare å få inni den lille knotten din!
 8. For det første så er ikke Trillemarka urskog, og grunneierne vil ikke ha flate hogst der fordi de vil ha det sånn som det er der. Altså skjøttet skogen slik det er blir gjort før.
 9. Hvis vi ikke rører naturen så blir den tilslutt uigjennomtrengelig, har du tenkt å gå i skogen med en sag eller noe for å komme fram om noen år du eller??
 10. Ta en titt her: [Hidden Content]
 11. Jeg sier ikke at skogen ikke klarer seg! Men driver man med plukkhogst og skogpleie, gror det ikke igjen og det blir finere. Vi tar faktisk vare på naturen da.. Når vi først er i gang kan man jo ta seg en tur inn å kikke her: [Hidden Content]
 12. Vi må pleie skogen for at den ikke skal gro igjen.! Og dessuten er det ikke bare ved som kommer fra skogen, hva er huset ditt bygd av??
 13. Joda men det skal drives plukkhogst, jeg snakker ikke om flatehogst... Gror det igjen så blir jo dyra borte fordi det er ugjennomtrengelig. mener du at det ikke skal felles trær?? Hvor skal vi få veden fra da?
 14. Bønder herjer ikke i Trillemarka, de tar vare på den skogen som er der. Skogen forandrer seg hele tida, er ikke sikkert artene er der uansett om en del år..
 15. Hvordan skogen var før mennesker var på jorda er det ingen som veit.. Skogen har vært brukt i mange mange år. Skogen pleier ikke seg sjøl nei.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.