Gå til innhold
  • Bli medlem

ADHDsmurfen

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ADHDsmurfen

  1. Tusen takk for oppklarende svar, de var til veldig stor hjelp Jeg har ikke klart å finne ut om hvilken av aksjonene som kaster lengst, er det i det hele tatt noe forskjell?
  2. Det ble en Shimano Antares DX spinning, den er på vei i posten nå. Har den om en uke REs: Kan du forklare meg hvorfor en 8 fots Shimano Forcemaster 7 - 21g er stivere enn min 9 fots Shimano Beastmaster 10 - 30g? Det skal jo egentlig være motsatt?
  3. Jeg har en 9 fots 10 - 30 grams Shimano Beastmaster jeg har brukt til all fiske (laks, sjøfiske og småfisk) i mange år. Jeg har bestemt meg for å kjøpe en ny 2 delt stang og er villig til å betale i overkant av 4 tusen for den. tanken er å kjøpe en 7 - 21 gr. 9 fot stang. Jeg har sammenlignet beastmasteren med noen andre billigere stenger, og de billige stengene er som oftest veldig stive i forhold til min. Det jeg lurer på er om noen vet om stengene blir mykere jo dyrere de er, og om noen vet forskjellen på Shimano speedmaster og antares i forhold til beastmasteren. Er antaresen verdt pengene med tanke på at den er dobbelt så dyr som beastmasteren? og hva har antaresen og speedmasteren som beastmasteren ikke har? På forhånd takk for svar
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.