Gå til innhold
  • Bli medlem

S.H

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av S.H

  1. Om jeg hadde kunnet litt om strøm og drit så hadde det sikkert vært en enkel sak å finne det ut sjæl. Jeg har ikke peiling på strøm, så spør i stedet Det snakkes om antall oppladinger av smarttelefon pr x antall mAh. Noen som vet forholdet mellom lading av smarttelefon og GoPro-batterier? Hvor mange GoPro-batterier kan lades pr oppladning av smarttelefon?
  2. Merk at forsvaret har flere (i hvertfal 4) utgaver av vindvotter, med betydelige forskjeller. Har selv vært borti tre typer, men ikke den som ECX Torment linker til. Ser det står at det er Gore-tex, så mulig de finker, men noen eldre utgaver av disse funker som svamper når det er vått/mildt. Gode når det er 40 blå da;)
  3. Jeg har et Hilleberg Keron 4 GT, som jeg kan anbefale på det varmeste. Det er i tyngste laget for turer hvor du må bære hele børa selv, dersom det ikke er pulk-føre. Da finnes Kaitum 4 GT som et lettere men tilsvarende alternativ. Disse teltene har stort fortelt, og inngang fra begge sider. Takhøyden er god i hele innerteltet, og skrår ikke ned i ene enden. Det er også lik bredde/lengde i innerteltet hele veien. Dette gjør mye med komfort-nivået, og gjør oppholdet inne i teltet mye enklere. det er rett og slett veldig god plass. Inngang fra begge ender (stort fortelt på ene siden, lite på andre) er også en meget god løsning i mine øyne, både med tanke på enklere inn/utgang om man er flere, ren/skitten side i fortelt (mat og søppel/fuel kan være hver for seg), og mulighet for enormt bra gjennomlufting! Personlig setter jeg veldig stor pris på muligheten til å sitte oppreist og spille kort/spise/slappe selv om man er mange inne i teltet. Eneste draw-back med dette i Turpappa´s situasjon er vekta som jeg ser det. Keron 4 GT er 5,5kg, Kaitum 4 GT er 4,6kg. Om ungene er små vil jeg tro at 3-manns av disse er stort nok, også om konemor vil være med. De veier hhv. 4,9kg og 4,1kg. De finnes også med mindre fortelt (ikke GT), og da er de også noe lettere. Ikke en god løsning i mine øyne. Helsport har forøvrig også et telt med en tilsvarende løsning, Svea Camp i x-trem - serien. Det veier 4,5kg, og er tre-manns som trolig er stort nok for to voksne og to barn.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.