Gå til innhold
  • Bli medlem

mann28

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om mann28

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. mann28

    Østmarka

    Takker for mange gode tips:) prøver meg på Lauvtjern til helgen, siden det er greit å gå rett fra der jeg bor, ligger der ei natt, å kanskje går litt videre dagen etter, hvis det gir mersmak som jeg tror blir jeg sikkert å teste ut flere plasser i sommer
  2. mann28

    Østmarka

    Er det merkede tur stier ve hakkadal? Hvordan vann der som er fint å campe ve som har merket tursti eventuelt?
  3. mann28

    Østmarka

    vet det er teit, men har hørt det er mye hoggorm i marka, er det like mye både i nordmkarka og østmarka? har sett buorm et par ganer. Er ikke vant til sånt, å har litt fobi mot slanger, noen tips til hvor man kan slå opp telt ve et vann for at man ikke våkner å trår rett på en hoggorm?
  4. mann28

    Østmarka

    kanskje det blir en tur til kroktjern eller lauvtjern:) regner med et det er mye folk bet hauktjern. Hva med nordmarka, er det noen fine vann der som er innenfor 1.5 timers gåtur fra tbane ca?
  5. mann28

    Østmarka

    Hei, jeg tenkte å prøve meg på å sove ute i telt en natt eller to alene. Har ikke bod i Oslo veldig lenge, så er i grunn ikke så kjent i østmarka. Bor ikke så langt i fra Lurvann. Er det noen vann man kan gå til, fra lutvann, som det er fint å campe ve? Liker best å gå på sti kontra de svære tur veien som er rundt nøkkelvann... Tenker, ikke så mye mere en 1.5 timers gåtur i første omgang:) Må være merket sti.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.