Gå til innhold

derp

Aktiv medlem
  • Innholdsteller

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Omdømmeaktivitet

  1. Liker
    derp fikk poeng fra larserikm i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  2. Liker
    derp fikk poeng fra AK74 i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  3. Liker
    derp ga poeng til Thomas E i Lette tursko som tåler vann og tørker fort   
    Kommer an på hva du mener med "tåler vann". Det meste av tursko tåler vann, men hvis jeg antar du mener vanntette tursko så kan jeg si med en gang at du ikke får noen vanntette tursko som tørker fort. Til den bruken du skisserer ville jeg gått for noen terrengløpesko som puster godt og ikke er vanntette. Stikk innom XXL og fortell dem at du vil ha ikke-vanntette terrengløpesko og prøv ut hva som passer din fot. 
    Sko med gore-tex puster dårlig og hvor vanntette de er kan diskuteres. Skal du ha ordentlig vanntette tursko må du fort opp i mer kraftige saker som ikke akkurat skriker regnskog slik jeg ser det.
  4. Liker
    derp ga poeng til Eksilbergenseren i Lette tursko som tåler vann og tørker fort   
    Snublet over denne på intersport i går: 

    XXL var lettere forvilet når de måtte gi meg 400 kroner på prisløftet sitt. De mente at 789 som de tar allerede er alt for billig. 
    Om disse passer gjør du altså et kupp. De er svært lette, tørker fort, men er på ingen måte vanntett. 
  5. Liker
    derp fikk poeng fra G. i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  6. Liker
    derp fikk poeng fra josteink i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  7. Takk
    derp fikk poeng fra Mizzy i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  8. Liker
    derp fikk poeng fra Svein Tore i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  9. Liker
    derp fikk poeng fra nesning i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  10. Liker
    derp fikk poeng fra Manko i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  11. Liker
    derp fikk poeng fra Gausnet i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  12. Liker
    derp fikk poeng fra esphojo i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  13. Liker
    derp fikk poeng fra Johanks i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  14. Liker
    derp fikk poeng fra TOT i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  15. Liker
    derp fikk poeng fra Phoney i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  16. Liker
    derp fikk poeng fra Bjørn J i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  17. Liker
    derp fikk poeng fra tshansen i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  18. Liker
    derp fikk poeng fra Luesveis i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  19. Liker
    derp fikk poeng fra Shun i Hjemmelaget energibombe   
    Jeg har nevnt disse på forumet før, men ettersom de har blitt fast inventar på de fleste av turene mine følte jeg de fortjente en egen post.
    Hjemmelaget energibarer er utrolig gode og enkle å lage. 

    Oppskriften
    3 egg
    150 g brunt sukker(hvitt funker fint også)
    200 g Bjørns store havregryn
    80g tranebær
    80g mango
    50 g hasselnøtter
    50 g valnøtter
    200 g mørk kokesjokolade
    En dæsj honning
    En dæsj sesam frø
    En dæsj salt

    Fremgangsmåte
    Varm ovnen til 175 grader
    Bland sammen egg og sukker i en bolle
    Hakk opp hasselnøttene, valnøttene og sjokolade i små biter. Bruk gjerne en blender.
    Ta nøttene, sjokoladen,  tørka frukt og havregrynen i en stor bolle sammen med egg og sukker blandingen, rør godt.
    Smør en ildfastform og hell over blandingen. Prøv å smør blandingen utover til den har så jevn tykkelse som mulig over hele formen. Mine barer er ca 1-1,5 cm høye. Tilpass etter ønske.
    Energibarene stekes i 25 minutter
    La blandingen kjøles ned i noen timer før de kuttes opp i passende størrelse. Putt gjerne i kjøleskapet noen timer før du deler opp.

    Jeg plotta ingrediensene inn i en Skjult lenke - logg inn for å se den som kom tilbake med dette. Den hadde ikke tørket mango og tranebær på lista, så måtte finne det selv, men til sammen så utgjør hele batchen 4500 kcal, med ca 450 kcal per bar, på ca 115g per bar.



  20. Liker
    derp fikk poeng fra Anders Eriksen i Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur   
    Har alltid hatt med meg fyrstikker og brent dopapiret etter bruk. Det vi ble lært da jeg studerte friluftsliv. Selvfølgelig være forsiktig i dager hvor det er høy skogbrannfare.
  21. Liker
    derp fikk poeng fra Tiur3 i Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur   
    Har alltid hatt med meg fyrstikker og brent dopapiret etter bruk. Det vi ble lært da jeg studerte friluftsliv. Selvfølgelig være forsiktig i dager hvor det er høy skogbrannfare.
  22. Liker
    derp fikk poeng fra glote i Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur   
    Har alltid hatt med meg fyrstikker og brent dopapiret etter bruk. Det vi ble lært da jeg studerte friluftsliv. Selvfølgelig være forsiktig i dager hvor det er høy skogbrannfare.
  23. Liker
    derp fikk poeng fra Luesveis i Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur   
    Har alltid hatt med meg fyrstikker og brent dopapiret etter bruk. Det vi ble lært da jeg studerte friluftsliv. Selvfølgelig være forsiktig i dager hvor det er høy skogbrannfare.
  24. Liker
    derp fikk poeng fra Gittiamo i Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur   
    Har alltid hatt med meg fyrstikker og brent dopapiret etter bruk. Det vi ble lært da jeg studerte friluftsliv. Selvfølgelig være forsiktig i dager hvor det er høy skogbrannfare.
  25. Liker
    derp fikk poeng fra Lars Stenseth i Turtips nær kollektivtransport   
    Du kommer deg jo til de fleste store fjellområdene i Norge i dag med buss eller tog, nesten bare å velge et fjell. 
    Toget til Alvdal så kan du gå i Alvdalsfjella eller gå over til Rondane. Toget til Otto og inn i Rondane. Toget til Hjerkinn så har du Rondane og Dovre tilgjengelig. Fra Dombås har du Dovre og Reinheimen tilgjengelig. Buss eller tog til Lifjell. Fra Haukeliseter kan du gå nordover til Hardangervidda eller sørover hvor enn du vil. Tog til Røros og buss til Synnervika så kommer du til Femundsmarka. 
    Hvis du er gira på Hardangervidda så finnes det jo uttalige start og sluttpunkter. Kan jo ta buss til Skinnarbu ved Rjukan og ta ferga inn til Skjult lenke - logg inn for å se den og enten gå tilbake til Rjukan eller Mogen-Litlos-Haukeliseter.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.