Gå til innhold
  • Bli medlem

derp

Aktiv medlem
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

102 Excellent

Om derp

Nylige profilbesøk

2 993 profilvisninger
  1. Her var det masse gode valg, takker!
  2. Den store hva ser du på youtube tråden har ganske mye bra!
  3. Ahh, okay. Har ikke satt meg så nøye inn i det. Bare sett at utenlandske nettsider reklamerer med X antall UPF, og så ikke det hos de norske. Men så lenge det dekker kroppen så regner jeg med det skal funke godt nok for min bruk. Tanken er å bruke det på en lang sykkeltur sydover over flere uker, så vil gjerne unngå stekende sol i mange timer/dager i strekk 😄
  4. Ja det var den Abisko Sun hoodie'n jeg også fant, men som du sier, den er syntetisk. Northern Playground har en hoodie i merino ull som jeg vurderer. Riktig nok ingen UV beskyttelse i den, men den dekker jo kroppen. I verste fall får jeg bestille en Patagonia en fra EU.
  5. Har kikket en del på sun hoodies på nett, men finner svært få(så si ingen) norske butikker som selger dette. Kalles det noe annet eller er det bare ikke et marked for sånt her? https://www.patagonia.com/shop/collections/sun-protection-clothing
  6. derp

    Bikepacking

    Litt sent svar her, men endte faktisk opp med en White GX sykkel! Kun fått prøvd den på 2 "lengre" turer, men veldig fornøyd så langt. Håper å få prøvd bikepacking på et eller annet tidspunkt.
  7. derp

    Bikepacking

    Har lenge hatt lyst til å prøve ut bikepacking, men nysgjerrig på hvor mye man må ut med. Noen som har peiling på ca pris man ligger på for alt av bagger, oppsett, reservedeler, verktøy, gps etc? Alt av turutstyr har jeg fra før. Sett på gravelbikes i 10-20k sjiktet, men blir vel fort en 10k+ i utstyr i tillegg?
  8. Ingen som har nevnt Viking Warmpeace ennå? Kjøpte meg en Viking 600 selv og veldig fornøyd. Fås i forskjellige lengder og regular/wide. Lite volum, liten vekt og god pris. https://www.hektapatur.no/vare-merker/warmpeace/soveposer
  9. Høres ut som det du trenger er https://ridewithgps.com/ Kan tegne løyper på stier/veier, eller frihånd. Veldig rett frem og enkelt etter min mening. Akkurat samme system som gamle lommekjent.no, for de som er kjent med det. Så kan du eksportere løypa til GPS for å bruke under turen.
  10. God episode sammenlignet med forrige. Og for et sted! Ble helt forelsket i området og vil definitivt se på mulighetene for å ta en tur dit. Skal ikke spoile for de som ikke har sett episode ennå.
  11. Gjert Ingebrigtsen må være den verste gjesten. For en kjip og negativ fyr. Synd når man ser omgivelsene og synd på Lars.
  12. Studert friluftsliv i Bø, så vært noen turer på lifjell! Veldig fint område. Kan være greit å huske at det egentlig er ganske lite fjell. 7 dager på lifjell er mye med mindre du legger en lang rundtur rute. Hvis vi er litt konservative og sier 2km/timen, så vil du gå 1mil på 5 timer. Går du 3km/timen er du oppe i 1.5mil på 5 timer. Fjellet er også relativt lettgått. Ellers er jeg enig med de andre her at sør-øst og østsiden er absolutt fantastiske plasser.
  13. Ikke kjent i området, men anbefaler å ta en kikk på http://www.senorge.no/ - sorter etter snødybde https://www.instagram.com/explore/tags/trollheimen/ - se på nyeste https://www.tt.no/webkamera/ Ikke lenge til mai og med mindre det blir kjempe varmt så ser det ut som det vil være en del snø der fortsatt.
  14. Jeg tror dessverre det ikke er mulig å krysse over. Hvertfall ikke før Litlos. Hadde samme problemet da jeg planla tur i samme området. Tok kontakt med Mogen og grunneiere der oppe, de sa det ikke var mulig. Endte opp med å gå Mogen-Rjukan istedet.
  15. Ville nok bare følgt med på www.senorge.no (velg snødybde) og sett når det nærmere seg avreise. Skrim er vel det som ser mest aktuelt ut. Lifjell har fortsatt en del snø. Går også an å google <sted> + kamera/cam og finne livecams fra en del steder.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.