Gå til innhold
  • Bli medlem

Swoosh

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Swoosh

  1. Fenix lykter, ingen over ingen ved siden av. Vannvittig mye lys for penga. Skal man opp i noe tilsvarende hos f.eks surefire må man betale 3-4 ganger mer. fenix finnes hos bla www.utebutikken.no
  2. Ta en titt på Light & Motion Solo, den er laget for sykling og kommer med fester for hjelm og sykkelstyre. Den er også dimmbar og utrolig lett med god lystid og minst like kraftig lys som Silva og Mila. Den har også lithium-ion batterier og smartlader, som silva og mila ikke har.
  3. Hei, dette burde vel være en klar garantisak, utrolig at utstyr laget for bruk i snø ikke tåler vinterbruk. Gå til forhandleren og krev å få nye eller reparert de.
  4. Takk for fine tips, men problemet jeg har hatt er ikke selve snøen men at det aller meste jeg finner er vått,rått eller frossent, og når jeg får fyr så dør det ut med engang fordi det ikke blir stort nok. Må vel være mer tålmodig med å finne mer never og småkvister da.
  5. Hei, er det noen som kan gi noen gode tips til hvordan man skal få fyr på bålet på vinterstid? jeg forutsetter at man ikke har med seg hjelpemidler som papir, tørr ved, tennveske osv. Men bare tenner på det man finner til bålet.
  6. Sjekk denne linken http://www.sport8.no/stayer_lyktetest.pdf, der kan man se at Silva eller Mila ikke lenger er på toppen av tronen når det kommer til halogenlys. Testvinneren fra Light & Motion i halogenklassen lyser minst like bra selv om den er mye lettere og mindre, og den har lithium ion batteri som tåler kulde bedre. den har også mulighet for dimming og fokusering av lys. den er også beregnet for bruk som både hodelykt sykkellykt og hjelmbruk.
  7. Sjekk ut denne testen fra Stayer: http://www.sport8.no/stayer_lyktetest.pdf Der er det en lykt som lyser meget langt Light & Motion ARC, men 1000meter hmm. Hvis du står 1000 meter unna lykten så kan du sikkert se litt lys falle på deg, men står du med lykten på hode tviler jeg på om det er mulig å se noe 1000meter unna. Ett annet spørsmål er jo hva man kan for vente å se på tusen meters hold selv i dagslys?
  8. Jeg tror du får en fin tur over fjellet, bare været ikke går helt bananas. Min erfaring er at det ikke er så tungt å gå på truger som mange skal ha det til, med litt øving på teknikk har man omtrent samme ganglag som vanlig gange. Du bør lese denne siden her om to karer som gikk til nordpolen på truger http://www.northpoleclassic.com/ de gikk på GV polar trail modellen som bla. føres av Arktisk pudder.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.