Gå til innhold
  • Bli medlem

Røsberg

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Røsberg

  1. Veldig fornøyd med Allak i fargen "Sand"
  2. Har ikke teltet selv, men her er et svar jeg har fra Helsport fra tidligere undersøkelser: "Reinsfjell 2, som er i prinsippet samme telt som SL-versjonen, men i sterkere ytterstoff. Dette har ca dobbel rivestyrke sammenlignet med SL-utgaven, og er generelt utviklet for å tåle røffere bruk og klima enn SL-utgaven"
  3. Be de i butikken om å sette teltet opp for deg, tar ikke lange tia. Har ikke målt selv, men registrer at det er forskjell på topp- bunn så jeg tror nok Hilleberg sin informasjon er korrekt. Får ikke hjulpet deg nå med mål pga reise.
  4. Har bare et par netters erfaring med teltet alene. Lett og sette opp og ta ned. Meget romslig og flott for en, sikkert bra for to med hver sin inngang/fortelt. En natt ned mot minus og noen netter rundt 20 grader. Den natten det var kaldt føltes det svært godt å søke ly fra vind i teltet. Opplevde at teltet varmet godt med tanke på vind og kulde på utsiden. Må bare innrømme at jeg er veldig fornøyd med teltet. Spesielt luftemulighetene i takventilene og muligheten for å rulle ned meshen i sidedørene slik at bare myggnetting er synlig er flott. Hvis det er varmt kan ytterduken/dørene være rullet til siden/åpne. Kvaliteten på innertelt og yttertelt er etter min mening veldig forseggjort og bra. Etter ei natt med regn var det en del kondens på ytterteltet, uten at det skapte noe problemer for innertelet. Angrer ikke på valget og ser fram til flere turer framover. Bildet under er tatt gjennom myggnettingen.
  5. Har heller ingen egenerfaring på disse HB teltene annet at jeg tidligere har vurdert dem. Legger med et bilde av begge
  6. Stetind 2, akkurat hentet på posten. Måtte opp inne da det regnet så fælt ute. 1000 kr på finn
  7. Hei igjen. Deler et bilde fra min første tur med nyteltet . Flott fisketur med en temperatur ned mot 2-3 grader i natt. Fortsatt meget fornøyd med telt og fargevalget. God sommer turfolk
  8. Her ser dere hvilken farge jeg valgte. Veldig fornøyd med førsteinntrykket. Flott lys inne i teltet og fargen Sand tror jeg kommer til å passe godt til naturen her nord også. Flott og stramt innertelt med god takhøyde. Ytterduken blir nok krøllfri etter litt bruk og festing av barduner. Kjapt å sette opp og ta ned. Takk til Fjellsport for kjapp levering og hyggelig pris.
  9. Fra samme turen, naturlig kamuflasje fra naturens side på denne rypa:)
  10. Takk for mange ulike svar. Fordeler og ulemper er godt beskrevet. Var selv på tur i natt med et grønt Helsport Bjørgefjell 3 camp fra tidlig 90- tall, god gammel sliter. Som dere ser av dette bildet glir grønt lett i ett med terrenget, ennå jeg står ganske nært her. Noen satte opp et rødt telt på andre siden av "dalen" (se bilde), og ja det var synlig på lang avstand. Tror ikke de så meg før jeg beveget meg utenfor teltet. I forhold til lys er mitt Helsporttelt flott da det slipper inn forholdsvis mye lys. Midnattsolen traff teltet rundt kl 05 og det ble fort veldig varmt i teltet. Vet ikke om fargen "sand" vil oppleves noe mindre varmt enn grønt? Uansett fargevalg, det viktigste for min del er å komme seg ut på tur og at HB Allak blir et godt valg Legger ut bilde når farge er valgt og teltet er kjøpt og prøvd ut.
  11. Hei, vurderer å kjøpe Hilleberg Allak telt. Valg av farge? Jeg har sett den nye grønnfargen i butikk og den var noe mørk/svart i forhold til grønnfargen på teltposen. Akkurat nå står valget mellom Sand og rødt, men jeg er ennå usikker. Noen erfaringer der ute med de ulike fargene, lysgjennomstrømming, for mørkt/lyst inni, varme inni telt pga sol, generelle erfaringer? Med all respekt for individuelle preferanser på fargevalg
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.