Gå til innhold
  • Bli medlem

heppen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av heppen

  1. er ikke en veldig dreven fisker! har mer erfaring med dorg og sette fast sluk i fjærsteiene som liten unge, har hørt go-ord om makk og dupp, og passer meg perfekt.
  2. Mye fine ideer her! Tror jeg går for planen med å lage minifiskestang med snelle, litt lettere hvis en skal stoppe å fiske i noen min, for å så gå videre. Hvor det fortsatt er en "normal" fiskestang
  3. Hei! Er på jakt (fiske) etter erfaringer om lett fiskeutstyr å ha med seg på tur til å fiske i ferskvann og elver, mest for å drive matauk på langtur. Hvor langt går det an å slanke fiskeutstyret? Jeg ska mekke "superlight"! Oppsett 1, billig og laga av gamle fiskestenger: Stang (øverste ledd på gammal fiskestang) - 100 g (?) Snøre, 30-50 m ish 200 g Snelle (fra samme fiskestang) ish 200g Krok sluk og dupp - ish 50 g sum: 550 g omtrent Pris: gratis + noe gaffateip Oppsett 2, megabillig og superlight: Plastboks som snelle til å surre snøre og oppbevare fiskeutstyret i - 50g Snøre 10- 20 m - ish 100 g Kroker, sluk og dupp - 50 g Sum: 200g Pris: 1 krone i pant / 20kr for plastboks Hva klarer du å slanke fiskeutstyret ned til? Og ville du fiska med det?
  4. Hei, Takker for tilbakemeldingen, Litt av planen er å følge grensegata så langt det lar seg gjøre, men vil prøve å unngå det værste killer-bakkene. Akkurat sånne oppskrifter jeg var ute etter! takker! Boka har jeg allerede!
  5. Hei godtfolk! I anledning avslutning av utdanninga mi, så har jeg tenkt å møte arbeidlivet/arbeidsløsheta med et greit tur prosjekt, grensemarsjen, altså hele Norskegrensa. Jeg har planlagt å dele opp i overkommelige etapper på en-tre uker (så jeg har mulighet til å komme meg på et jobbintervju hvis det skulle dukke opp). Start en gang i slutten av juni fra Grense Jakobselv. Har grei erfaring med å gå med tung sekk fra førstegangstjenesten, men er første gang jeg planlegger tur i mer enn 10 dager, så er litt grønn med tanke på proviant, har tenkt å bære med meg mesteparten, men skal ha med snøre, sluk og dupp til fisking. Har noen erfaring med å lage egen turproviant? (har 50 ish dryteck rasjoner på lager, men er temmelig lei smakene.) Har tenkt å lage frokostblanding/grøt sjøl, lunch i samme duren kanskje. Så menyen blir noe ala: Frokost - Frokostblanding/graut Lunch - frokostblanding/brødmat/dryteck Middag- dryteck/fisk/tørrkakjøtt Ellers så blir jeg sikkert til å poste mer spørsmål etter hvert når det nærmer seg start! Takker for hjelpa! Ish planlagt rute.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.