Gå til innhold
  • Bli medlem

heppen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om heppen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. er ikke en veldig dreven fisker! har mer erfaring med dorg og sette fast sluk i fjærsteiene som liten unge, har hørt go-ord om makk og dupp, og passer meg perfekt.
  2. Mye fine ideer her! Tror jeg går for planen med å lage minifiskestang med snelle, litt lettere hvis en skal stoppe å fiske i noen min, for å så gå videre. Hvor det fortsatt er en "normal" fiskestang
  3. Hei! Er på jakt (fiske) etter erfaringer om lett fiskeutstyr å ha med seg på tur til å fiske i ferskvann og elver, mest for å drive matauk på langtur. Hvor langt går det an å slanke fiskeutstyret? Jeg ska mekke "superlight"! Oppsett 1, billig og laga av gamle fiskestenger: Stang (øverste ledd på gammal fiskestang) - 100 g (?) Snøre, 30-50 m ish 200 g Snelle (fra samme fiskestang) ish 200g Krok sluk og dupp - ish 50 g sum: 550 g omtrent Pris: gratis + noe gaffateip Oppsett 2, megabillig og superlight: Plastboks som snelle til å surre snøre og oppbevare fiskeutstyret i - 50g Snøre 10- 20 m - ish 100 g Kroker, sluk og dupp - 50 g Sum: 200g Pris: 1 krone i pant / 20kr for plastboks Hva klarer du å slanke fiskeutstyret ned til? Og ville du fiska med det?
  4. Hei, Takker for tilbakemeldingen, Litt av planen er å følge grensegata så langt det lar seg gjøre, men vil prøve å unngå det værste killer-bakkene. Akkurat sånne oppskrifter jeg var ute etter! takker! Boka har jeg allerede!
  5. Hei godtfolk! I anledning avslutning av utdanninga mi, så har jeg tenkt å møte arbeidlivet/arbeidsløsheta med et greit tur prosjekt, grensemarsjen, altså hele Norskegrensa. Jeg har planlagt å dele opp i overkommelige etapper på en-tre uker (så jeg har mulighet til å komme meg på et jobbintervju hvis det skulle dukke opp). Start en gang i slutten av juni fra Grense Jakobselv. Har grei erfaring med å gå med tung sekk fra førstegangstjenesten, men er første gang jeg planlegger tur i mer enn 10 dager, så er litt grønn med tanke på proviant, har tenkt å bære med meg mesteparten, men skal ha med snøre, sluk og dupp til fisking. Har noen erfaring med å lage egen turproviant? (har 50 ish dryteck rasjoner på lager, men er temmelig lei smakene.) Har tenkt å lage frokostblanding/grøt sjøl, lunch i samme duren kanskje. Så menyen blir noe ala: Frokost - Frokostblanding/graut Lunch - frokostblanding/brødmat/dryteck Middag- dryteck/fisk/tørrkakjøtt Ellers så blir jeg sikkert til å poste mer spørsmål etter hvert når det nærmer seg start! Takker for hjelpa! Ish planlagt rute.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.