Gå til innhold
  • Bli medlem

Arve Skarbøvik

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Arve Skarbøvik

  1. Vi har planer om en kort telttur 21.-22. juli i området Tinnhølen. Jeg har med meg en 5-åring og en kone som sitter og restituerer seg etter en overtråkk, så det blir nok bare å gå noen hundre meter fra parkeringsplassen ved Tinnhølen. Jeg håper å finne en fin plass nær vannet, er det noen som kan bekrefte at det finnes plasser seg egner seg til telting der?
  2. Lite ante jeg da jeg startet tråden, at den skulle vekke slikt engasjement! Heldigvis har debatten gått i sømmelige former, vi har unngått både pisspreik og drittslenging.
  3. Jeg opplevde i helgen at min primus omnifuel lakk bensin i ventilen med det sorte julsteringshjulet. Jeg antar det må skiftes en pakning her, og at dette ikke er urimelig etter 5 år. Er dette et utbredt problem for denne primusen?
  4. Hva gjør dere med toalettpapiret (etter bruk...) når dere er på tur? Til sommeren skal jeg på kanotur med tre damer i alderen 3 - 36 år, og det sier seg selv at det genereres en del brukt toalettpapir. Planen min er å grave et hull i bakken til å gjøre sitt fornødne i, men er det innenfor å grave ned papiret? Hvor fort brytes papiret ned i naturen hvis det graves ned? Er det noe jeg kan gjøre, f.eks. kaste matrester i det samme hullet, for å fremskynde nedbrytningen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.