Gå til innhold
  • Bli medlem

Delta-Tango

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Delta-Tango

  1. Her trengs mer info om fremgangsmåte Terka. Er det disse du har brukt? https://bikeshop.no/xlc/2501589900/xlc-gr-f01-foam-holker-sort-400mm Hva er isåfall innvendig diameter på disse holkene? Artig at jeg har gått å pønsket på å gjøre noe lingnende med BD-stavene mine selv den siste uken. Er lei av dårlig grep under bratte traverser.
  2. Jeg kjører på Blizzard zero G 95 (185cm, jeg er 187) med xenic bindinger og TLT8 støvler, dvs. Et etter min målestokk veldig lett oppsett som skinner på vårsnø og når det ikke er alt for dyp snø. Et greit komromiss for min del som fungerer til det meste. Før neste sesong planlegger jeg å utvide skigarderoben med et par lette pudderplanker ala BD Helio 116 eller DPS Tour1 Lotus 124 for de dype dagene. Skal sies at jeg har andre ski å bruke i heisen som faller mellom disse med 108mm bredde og tupp i begge ender.
  3. Jeg har høy fotbue, og bruker "Sidas"- High såle i randostøvlene. Har også et par såler fra "Sole" - av den typen man varmer og former etter foten. Fornøyd med begge disse og de er lysår foran de lefsene som pleier å følge med orginalt, som etter min mening er helt ubruklige. De fleste velutstyrte sportsbutikker fører et greit utvalg av såler, kan være greit å prøve hvordan de passer din fot hvis du ikke har noen preferanser fra før.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.