Gå til innhold
  • Bli medlem

Jokkulf

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jokkulf

  1. Hehe! Mange gode svar her. Jepp, Bergmann; forkjærlighet er farlige greier! Må si jeg er fristet til å bære på 200-300 gram "ekstra"bare sekken kjennes solid og forseggjort ut. Er Kaipak av samme kvalitet som Kaika (hvilket jeg tror er tilfellet), er det i alle fall ingenting å utsette på akkurat dét. Sekken overlever nok både meg og evt. etterkommere ... Jeg er såpass freidig at jeg spør om én ting til, da det er varierende og motstridende informasjon omkring hvor stor en sekk bør være til et gitt formål. Tror dere 38 liter er romslig nok til å korte overnattingsturer om sommeren med et lite, kompakt 2-mannstelt? Jeg vil nok bare unntaksvis dra ut alene, og vil til vanlig ha madammen eller en kompis til å bidra med å bære utstyret.
  2. Hei, dere rutinerte fjell- og turfolk =) Jeg har fra før en Fjällräven Kajka 75 L som jeg er svært fornøyd med. Jeg føler dog at den blir unødvendig stor og tung til dagsturer og korte teltturer. Jeg ser for meg å bære med et tomannstelt på ca. 2,5 kg, liggeunderlag/sovepose på omlag 2-3 kg, samt primus og litt mat/drikke. Med klær og div. innberegnet snakker vi kanskje om toppen 10 kg her, kanskje litt mer. Sekken jeg sikler litt etter, (og som kanskje vil passe ovennevnte formål) er Fjällräven Kaipak 38 L, som det er tilbud på nå hos komplettfritid.no. Men (!), jeg er litt usikker på vekta. Anser dere 1600 gram for å være litt vel tungt for en sekk på denne størrelsen? Er det ellers noen her inne som sitter på erfaringer på denne modellen? På forhånd takk! /Jokke
  3. Jeg og madammen har fått penger øremerket friluftsutstyr, og som vi ønsker å bruke på et kurant 2-3-mannstelt, samt to soveposer. Vi blir nok mest å bruke utstyret på sommerstid, men også unntaksvis vår/høst. Vi har saumfart utvalget hos de største aktørene, og har vel mer eller mindre landet på disse: Telt: https://www.xxl.no/helsport-nordmarka-2-2-manns-telt/p/1100093_1_style#review-write (1699,-) Soveposer (2 stk): https://www.xxl.no/bergans-sovepose-rondane-3-season-195-left/p/1088493_1_style (999,-) Er det noen her med erfaringer med dette utstyret, eller har annet å anbefale? Ingen av oss er drevne friluftsfolk, og føler derfor at vi famler i mørket. Det er ikke akkurat lite å velge i På forhånd tusen takk for evt. svar/innspill! =) /Jokke EDIT: ser man får 25 % ved bruk av rabattkode på dette teltet: https://komplettfritid.no/product/bergans-trollhetta-2-pers-tent-green (varp eller ei? =))
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.