Gå til innhold

Gråbein

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gråbein

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gråbein

  Store Skagastølstind 20.02.11

  Puuhh! Ble småskremt og svimmel ved synet! Får komme igang med ranglingen igjen for å få opp motet . Takk for spennende innsyn!
 2. Gråbein

  Trolltinden i Rondane 6.mars 2011

  Flott tur rap, med youtube video og greier . Husk æ vil værra med når bare ræserskisessongen er over om noen dager!
 3. Tjobing! Grattis til deg og Sunniva! Takk for noen flotte turer i knallvær! Du er sannelig målbevisst! Æ e imponert!
 4. Gråbein

  Nautgardstinden - Stornubben

  Anslår også 8 timer. Men da må du ikke somle for mye Brukte selv 12 timer, med tung sekk , 22 varmegrader og solstek, samt flerer timers rast. Hadde det ikke travelt på den turen.
 5. Gråbein

  Kan reinsdyr angripe?

  Samme skjedde meg med svenskrein i Bardu i sommer. To ganger faktisk på samme tur. En bukk og simle ringet meg inn, hvor bukken kom i mot meg og gikk først da jeg trakk meg tilbake. Så en enslig bukk, som ringet meg inn, stillt seg opp og urinerte, ganske nært, ca. 15meter. Jeg satt på en stein og tok bildet, men var litt utrygg, da jeg ikke har erfaring med dette fra før. Fin opplevelse var det likevel!
 6. Takk for hyggelig møte i fjellet. Makan til prestasjon var det bare Håvard som trodde du kunne da du la i vei fra Turtagrø tidlig om morgenen. Jeg er mektig imponert over dine ferdigheter, din fysikk, utholdenhet og ikke minst psyke. I tillegg er du en flott og trivelig kar!!! (Hvis de som ikke kjenner ham skulle være i tvil!) Gratulere med vel fullført!! Keep up!!
 7. Synes å huske at det er den urørte naturen vi snakker om når vi har kost oss som mest på tur - ikke helikopterduren? Må da gå an å la noe ligge "udokumnetert" og "jomfruelig"!
 8. Gråbein

  Turåret 2008

  Tusen takk for flott "medley" . Imponerende blanding. Ser løpsvillig og flott ut vorster'n. Keep up the good work!!
 9. Gråbein

  På tuppa på Storen 23.aug. 2008

  Det fårn jammen si! Grattis!
 10. Gråbein

  Veien inn til Bødalseter

  I hvert fall åpen f.o.m. 7. juni !! Var der i helga14.juni ! Lodalskåpa mm
 11. Grattis med vanvittig flott tur. Selv synes jeg "Nørdre" var skumlest, altså eggen fra Midtre og ut til Nord for Midtre. Selv ved omgåinga i flanken, ved returen fra Store, skal man ha nervene under kontroll. Følgene av uhell er jo katastrofale selv om veien ikke var vanskelig. Tror nok psyken er atskille greiere når man er to enn når man er alene også. Du gjorde flere kloke valg synes jeg.
 12. Knalltur er i grunne alt for mildt!! Takk for følge askogvoll! Riktig trivelig å dele bagasjerom en natt !!
 13. Gråbein

  Over Hestbrepiggane-Trulsbu-Holåtindene-Sota

  Da er turen gjennomført. Flatmoen/Start Lundadalen- Hestdalshøgde, oppstigning sør for Grjotåa, Holåtindane-Trulsbu-Vestraste Hestbreapiggene + 8(9) tinder til- Avslutning ned Kvilingan fra Heksete. (Kunne godt nådd Hesthøe også hvis motivasjonen hadde vært større) 2 dager, 74km, ca. 4200 høydemeter, 13+10 timer. Takk for tips.
 14. Gråbein

  Over Hestbrepiggane-Trulsbu-Holåtindene-Sota

  Det ser fristende ut å starte fra Netoseter for å ta Hestbreapiggene. (28km ca. all inclusive) Det virker lengre å starte i Lundadalen, samt at jeg er usikker på vegen opp i høyden fra denne siden?? Hvor er det evt fornuftig å gå opp i fra dalen? Mener å huske at Svarthamran kan by på ulumskheter. Vet ikke noe om rasfaren på den siden, vestvendt skråning. Dessuten vet jeg ikke hvor langt inn man kommer med bil? Fra Skjellom og over Hestdalshøgde for så over Holåbreen og så Holåtinder virker langt. (ca. 33km )Her er jeg usikker på breene?? Korteste vei er over mange breer... Fra Trulsbu oppom Holåtinder og ned til Sota virker mer overkommelig og oversiktlig, da mye av ruta følger "merket sti", lite brepasseringer, dog noen. (27km ca.) Men jeg er lang fra sikker på om jeg resonerer rett. Kanskje er det skispor å gå i inn Lundadalen?? Det letter jo turen en del? Er det noen topper som er vanlige å gå på denne tiden, slik at det er spor?? Magler liksom litt, så hvis noen kan litt mer om dette så skriv gjerne noen kommentarer.
 15. Gråbein

  Påske i Bymarka, Trondheim

  Bymarka er en super erstatning for de høyere tinder. Har vært på farta der i mange dager nå, i påvente av værmeldinger verdt å kjøre til Jotunheimen for. Blir vel en tur i dag også, på kjappe ski og med niks oppakning. Gjelder å holde seg i form også... Gikk forresten Reveberget for første gang i går, opp! Fikk en Østlending som hadde forvillet seg på slep, og både han og jeg var mektig imopnert over utsikten, været, løypa og ikke minst hvor flott bymark vi har i trondheim! Ikke mange sjeler å se på denne sida av marka nei!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.