Gå til innhold

Sinai1065

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Bedre å sammenligne poteter og snøfresere.
  2. Jeg testet idag mine nye Ingstad med kortfell. Føret var godt, nysnø og rundt 6 minus, og jeg gikk i oppkjørt trase for skiskøyting og utenom løype. Festet i motbakke var meget godt, + og meget bra. På den annen side påvirket fellen gliden svært mye på flaten og ved utforkjøring. Det var rett og slett en ubehagelig nykking. Også litt pinlig å bli forbikjørt av mor på tur med pulk! Etter å ha lest alle de positive tilbakemeldinger kortfellen får på dette forum var jeg overrasket. Vel hjemme satte jeg skiene mot hverandre og sjekket spennet, og finner da at jeg med en hånd og lite kraft, klemmer beslagene på fellene mot hverandre. Da må jo det bli en alvorlig friksjon ved bruk. Aksepterer at feilen er min som ikke sjekket spennet ved kjøp, og skal prøve den gode, gamle langfellen. Mitt tips til deg som skal handle - sjekk spennet!
  3. Dette er en av de mest givende diskusjoner jeg har sett. Komplisert , men jeg formoder at de mest stabile blå finnes på et fryselager i rimelig avstand fra heimen.
  4. En rådgiver: "Tror nok du skal velge trepulken isåfall, glassfiberpulken(sanitetspulken) blir for stor!" 1. Den er grei når man er klar over at sanitetspulken var beregnet for å transportere sårede og skadde, og dermed har/hadde tilsvarende lengde (+200cm). Det er vel ikke denne vi snakker om? 2. Den andre modellen var beregenet til bruk på lagsnivå. Opprinnelig var den laget i treverk, men senere ble samme modell (viktig!) laget i et plastmateriele (glassfiber?) for å få ned vekt og forbedre bruksegenskapene. 3. Jeg kjøpte i sin tid en av denne typen. Byttet ut draget med et fra Fjellpulken, og fikk en utrolig romslig og funksjonell pulk for under kr 1500,- . Lengde: 170cm, bredde: 53cm, vekt inkl nytt drag: 14kg. sverre
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.